Član
GOLF TZ je napisao(la):najveca glupost je sjesti za volan pod uticajem alkohola.. cim pitas koliko se smije imati odmah ces i pijan sjedati... ja samo znam da pocetnici ne smiju imati nikako...
al je fazon " ucicati " ova 0.3
GOLF TZ je napisao(la):najveca glupost je sjesti za volan pod uticajem alkohola.. cim pitas koliko se smije imati odmah ces i pijan sjedati... ja samo znam da pocetnici ne smiju imati nikako...
BMW 316i 90god je napisao(la):Ako budes 0.4 e onda ti je belaj pravi![]()
bmwscaner je napisao(la):znaci ja uopce nesmijem voziti uvijek mogu pedesetku puhnutijbg ljeto je nisam od 4 mjeseca vode popio litar -dva i to sto se zagrcnem prilikom kupanja hahha
bmwscaner je napisao(la):izlazim ti ja neku vecer iz diskoteke onako normalno i zgazi mi neka zenska stiklom ruku![]()
bmwscaner je napisao(la):izlazim ti ja neku vecer iz diskoteke onako normalno i zgazi mi neka zenska stiklom ruku![]()
darko111 je napisao(la):Naravno da nije pozeljno sjedati za volan u alkoholisanom stanju,nisam pocetnik ali cisto onako pitam da bar mogu popit ~jedno pice i lagano na ulicu...u takvim situacijama vozim iskljucivo polako,radi drugih i sebe..pozz