Član
super focus,stopke nisu mogle bolje,a ni 100ks nije malo,ali nije ni puno 
uglavnom dobrodosao i ostani aktivan!
uglavnom dobrodosao i ostani aktivan!
thunder6 je napisao(la):Hvala,hvala, ma motor obicni 1.6 16V 100 konjica,101 samnom![]()
Bocky je napisao(la):thunder6 je napisao(la):Hvala,hvala, ma motor obicni 1.6 16V 100 konjica,101 samnom![]()
znas kako kazu, sta ti vrijedi kol'ko auto ima konja kad za volanom sjedi magarac....![]()
....zajebancija drug, nemoj se ti nista naci uvrijedjen, nego nek' si ti nama dobrodosao...![]()
Bekir_SA je napisao(la):addo je napisao(la):Pozdrav i dobro dosao! Fin autich, svaka cast! Kao sto neko rece, fokus je jedino fordovo auto koje se i meni svidja! Nek' te dobro sluzi!
Potpis ovaj, samo naj jos malo detalja daj oko auta...
Nexus je napisao(la):pozdrav i dobro dosao,svidja mi se focus extra je,samo et sto se tice otora ne znam za taj al znam za 2.0 dci da se kvari ko lud,ja bio s jaranom posli na koridor i sjebo se nam se focus poceo cadit bijeli dim izlazio na auspuh isiso svo ulje iz motora,i odvezemo u remex i oni kazu otisla turbina,pa mu je i bos pumpa otisla i jos mnogo stvari,al et ne zna za te motore benzince kakvisu sigurno su dobri,sigurno nisi imao nikakvih velikih problema s njim,al samo da ti kazem focus je extra po izgledu,ostani aktivan
olensoner je napisao(la):dobro dosao, ford je ford, nego gdje si kupio ovaj naslon i da li smeta kad je podignuta rucna?
Pike_gti je napisao(la):umjesto spojlercica ofarbaj sve lajsne u boju auta, i kakve felge velike nabaci![]()