Član
super focus,stopke nisu mogle bolje,a ni 100ks nije malo,ali nije ni puno
uglavnom dobrodosao i ostani aktivan!
uglavnom dobrodosao i ostani aktivan!
thunder6 je napisao(la):Hvala,hvala, ma motor obicni 1.6 16V 100 konjica,101 samnom
Bocky je napisao(la):thunder6 je napisao(la):Hvala,hvala, ma motor obicni 1.6 16V 100 konjica,101 samnom
znas kako kazu, sta ti vrijedi kol'ko auto ima konja kad za volanom sjedi magarac....
....zajebancija drug, nemoj se ti nista naci uvrijedjen, nego nek' si ti nama dobrodosao...
Bekir_SA je napisao(la):addo je napisao(la):Pozdrav i dobro dosao! Fin autich, svaka cast! Kao sto neko rece, fokus je jedino fordovo auto koje se i meni svidja! Nek' te dobro sluzi!
Potpis ovaj, samo naj jos malo detalja daj oko auta...
Nexus je napisao(la):pozdrav i dobro dosao,svidja mi se focus extra je,samo et sto se tice otora ne znam za taj al znam za 2.0 dci da se kvari ko lud,ja bio s jaranom posli na koridor i sjebo se nam se focus poceo cadit bijeli dim izlazio na auspuh isiso svo ulje iz motora,i odvezemo u remex i oni kazu otisla turbina,pa mu je i bos pumpa otisla i jos mnogo stvari,al et ne zna za te motore benzince kakvisu sigurno su dobri,sigurno nisi imao nikakvih velikih problema s njim,al samo da ti kazem focus je extra po izgledu,ostani aktivan
olensoner je napisao(la):dobro dosao, ford je ford, nego gdje si kupio ovaj naslon i da li smeta kad je podignuta rucna?
Pike_gti je napisao(la):umjesto spojlercica ofarbaj sve lajsne u boju auta, i kakve felge velike nabaci