ja juce na motorijadi u kozarcu i sad kad smo se vracali u sanski most zaustavi nas pandur ... kolega vozio svedske table ... ocigledno je trazio pare ...
zaustavlja nas i odma je bilo vozacku i ostalo ... zatim jesmo li vezani svi tj. nas 4,far ti jedan slabije radi kaze ... na sta je on reko ma neradi rade isto .., eh pa prebrza voznja ,opet vidi da nije mmoga nist pa sta ce kao kaznu pisat za farove ...
pa mogu li gdje provjeriti kako rade , ovaj policajac reko pa sad je kasno nista neradi neznam ima nacina ...
adi mu rece vi ste lopovi nedam para pisi ... a policajac je pobjesnio i reko JA LOPOV,a ova budala vice DA VI LOPOVI ... majkemi to je scena bila auta prolaze a oni se deru ... izlazi kolega iz auta a policaja odmah STA TI HOCES ...
sad neznam moze li ovo uraditi al uradio je ...
posto je bilo oko pola 1 navece,policajac mu rekao da nesmije da vozi poslije 11,i fino mu vozacku oduzeo i papire od auta kaze javi se sutra u pol.stanicu u kozarcu ...
adi kaze pa kakoa da dodjem do sanskog mosta mogu me 3xzaustaviti kaze pol.nezanima me vidimo se sutra ...
a momak ima 22 god. dolazi iz svedske sam vec 2 godine i sad kao nesmije da vozi i najgore sto navodno moze da oduzme papire....
-----------------------
opet dobro prosli nakon price oduzmi ti jaro vozacku ja prijavit da sam izgubio meni dolazi druga ... i pustio nas ...
i pred ulazom u sanski most prevelika brzina nije htio nista nego isto htio papire od auta uzeti i na sud ...
imaju li pravo to:icon_question: