Član
Razmišljao sam, ne mogu reći ni da hoću ni da neću, vidjećemo.Još zatamni stakla i eto ga pravi gangsta style auto
Ma jok, kakav sliper. Hvala, drug moj.Koji car. Ovo je sliper Čestitke na mašini
Opran je, očišćen je, a koži treba jedna jako dobra reparacija i osvježenje, jako je loše stanje, skroz je tvrda, kao da je pečen na Suncu 20 godina. Jednostavno, pete brzine nema klasične, voziš do 4 i onda samo stisneš dugme i u petoj si. Prilično su duge prve 4, četvrtom do 220 km/h ide. Naravno, pogon je na pravoj osovini. Zadnja vuča.uh kako je opasan prvo ga dobro oprat unutra i ocistit kozu a koja je fora s ovim mjenjacem, jesu li mu duge brzine ove 4 onda? prednji je pogon ili?
nek je sa srecom!
Nije neobičan izbor, recimo da je jako odmjeren izbor. Ni sam sebe nikad ne bih zamislio u nečemu sličnom dok se nisam malo provozao i to je bilo to.Neobičan izbor, u svakom slučaju i od mene čestitke
Motorizacija je priča za sebe, a trebao bih sutra u Gradišku pa možeš pogledati.strasaaaaan auto, svaka cast na izboru, posebno motorizaciji !
Ja mislim da je lađa samo takva za voziti se, nek je sa srecom,nadam se da cu je moci vidjeti ili u Gradišci ili Mostaru,pa da vidim kako lađa ide
inace u vas gore u Banja Luci ima Gagi da te opskrbi s dijelovima sto god da zafali,a ima i ovdje par forumasa na ovom forumu pa se uclani
http://www.vkh.hr/forum
Hvala. Što čudna?nek je sa srecom
cudna kola hahaah,uzivaj
Evo ovako. U petu brzinu možeš ubaciti samo iz četvrte i to na dugme. Jednostavno, voziš i ubrzavaš normalno sa prve 4 brzine i onda možeš da stisneš kvačilo, stisneš dugme za petu, pustiš kvačilo i gas kao na klasičnom autu, samo što nije mehanički već na dugme, a možeš i kao ja, pun gas u četvrtoj, bez kvačila, bez puštanja gasa, samo stisneš dugme, osjetiš blagi trzaj i u petoj si.mozel mi iko objasnit ovo dugme na mjenjacu znaci kako ide taj overdrive samo ga pritisnes il sta
Oprema je taman, a još čudnije što sve radi.fino auto
oprema je posebna prica ni mladja auta po 15 i vise god je nemaju
sretno
Da, 147kW, mogao bi još koji, ne bih se bunio, ali dobro.O bem ti sunce,kakav sleeper,motor je prica za sebe,147 kw?????
Nema sta,auto za pozeljeti
Hvala, Sale.Prao dobar nek je s srecom i puno predjeni km
Hvala, Djuka.puno predjenih km