Gdje će biti 50 hiljada šta vam je pa za te pare ide novi cc i pasat
Ovo je novo auto baš se vidi da je nova platforma, jel na 5 i 6 dosta dijelova je odgovaralo a mislim da ovdje neće ništa odgovarati
krenuvši od navigacije, volana, vrata, srednjeg dijela sve je drugačije...
Kromirani rubovi oko ventilacija i otvori više razvučeni, navigacija koja ima veći displej imam osjećaj duplo od rns510, start stop sistem dole kod mjenjača, električna kočnica, baš je dosta exkluzivnije,, nova obloge na vratima koje mi djeluju komotnije, centralni dio ispod klime je drugačiji skroz...
Više mi se sviđa iznutra nego izvana,
Ova kombinacija mi je
14 slika
http://www.topgear.com/uk/photos/the-new-vw-golf-2013
što se tiče unutrašnjosti približili su se pasatu tu su u par deka
.....kad pogledam peticu sada izvana i ovu 7 djeluje mi sedmica dosta ozbiljnije oštrije nekako mi petica sad mlitava, sva zaobljena
Ove maglenke su mogli kao na 6 gti a ne ovako pola od one plastike...al polako čekamo 7 gti
A veliko je pitanje kako će da izgleda socijalni golf 7 tkz trendline
jel ovdje slike nisu higline već, dsg,navigacija,bixenon,koža plus higline
I da još sam neš zaboravio:
- Volkswagen je za Golf razvio dvije potpuno nove generacije motora s rasponom snage od 63 kW / 85 KS do 110 kW / 150 KS.
- Sve verzije motora opremljene su start-stop sustavom i modusom rekuperacije, koji također doprinose smanjenju potrošnje.
- Common-Rail motor sa 77 kW / 105 KS koji se gotovo i ne može smatrati dizelskim motorom, primjerice, troši samo 3,8 litara goriva na 100 kilometara. To odgovara CO2-emisijama od 99 g/km.
- Najbolju vrijednost ostvaruje Golf BlueMotion: sa samo 85 g/km CO2 i prosječnom potrošnjom od 3,2 litre dizela na 100 km postavlja nove standarde za ovu seriju modela.
Ekran je 5,8 ' a neznam dal primjećujete da ja malo zakrenut prema vozaču
start stop baš gdje treba da bude