Član
ma bježi ba, pička si ispao ne smiješ vozit sa rupom hahahahahahah
tebi haman posao da trolaš,nigde pametne nema..ma bježi ba, pička si ispao ne smiješ vozit sa rupom hahahahahahah
Pudingaš haman, nema pametnije poslatebi haman posao da trolaš,nigde pametne nema..
jbg, plaća me administracija za takve stvari.tebi haman posao da trolaš,nigde pametne nema..
cuj skinuti nema potrebe samo nek dopuni tecnost za farove i provjeri razinu u drugom faru i to je problem rijesenCuj rupu borerom, ma skini staklo skroz koji ce ti *****
Uzeo sam neko skuplje ljepilo, malo je gusce mase pa sam to rijesio vec jucer. Imam i dvokomponentno u slucaju da procuri na rupicama.eto super, sa dovkomponentnim mozes trajno zatvoriti to sto si brobusio
a sad pitanje za znalce, zašto kopije ili neke druge non oem marke rose?
eh to je taj ali ima abro jeftinij a isti a jeftnij ima u motorexu
ja sam ovaj iz inostranstva narucivao, pokazao se kao dobar a nije komplikovano zamijeniteh to je taj ali ima abro jeftinij a isti a jeftnij ima u motorexu
Zato sto je preciznost izrade losa, losija su ljepila. Moraju i oni negdje da ustede kako bi njihov proizvod bio jeftiniji. Vjerovatno je lose nanaeseno ljepilo, ili veoma malo. Mozda je i sama kvaliteta ljepilja bila losa.a sad pitanje za znalce, zašto kopije ili neke druge non oem marke rose?