Ma samo vas cekamo, doci cete kad tad, a bilo sta cemo ostaviti u Sarajevu, makar i kapicu ventila, jbg moramo i mi od neceg dobra auta kupit :lol:BART je napisao(la):ja u sarjevo dodjem samo kad bas moram, inace nebi nikako iso , svaki treci sarajlija hoce maznit , il sto nema para il sto je bas lopov pa mu to u krvi:lol::lol:
BART je napisao(la):ja u sarjevo dodjem samo kad bas moram, inace nebi nikako iso , svaki treci sarajlija hoce maznit , il sto nema para il sto je bas lopov pa mu to u krvi:lol::lol:
.nOKe je napisao(la):BART je napisao(la):ja u sarjevo dodjem samo kad bas moram, inace nebi nikako iso , svaki treci sarajlija hoce maznit , il sto nema para il sto je bas lopov pa mu to u krvi:lol::lol:
A oprosti molim te odakle si ti ?
Vidim da zivis u dijaspori, pored naznacene lokacije vidim da si dosta i nepismen, mozemo to razmotrit kao rijetko koristenje tvog maternjeg jezika, ili si bjezao sa jezika i knjizevnosti u osnovnoj i srednjoj.. nebitno
Nemam bas sad nesto volje da kopam po tvojim porukama i da si stvaram sliku o tebi, da li si ovo napisao samo da bi "potpalio situaciju" ili je to tvoje stvarno misljenje o ljudima koji zive u Sarajevu, opet me ne interesuje ali cu samo reci da ti je komentar sasvim neukusan..
Za pocetak imas 15% warn pa u buduce pazi malo sa svojim komentarima, i pravopisom, pozeljno bi bilo
Yellow je napisao(la):Aj diktatoru, zaključaj ovu temu, kad nije moguće komentirati
Yellow je napisao(la):Aj Noke nepričaj gluposti, vidiš da se čovjek zajebava a vi se ufatili srati ko ćoravi. Na koji qrc bi ličilo kad bi svi reagirali kao ti i pojedinci kad se god netko zajebava. Isto ste balavurdija koju možemo vidjeti na facebooku.
A neznam koji klinac ja trošim svoje živce na smirivanje situacije, je*e mi se, aj ćao, nek si živ i zdrav.