rs6 je napisao(la):motor nakon gasenja, mora odstojat izvjesno vrijeme ( zavisi od gustoce ulja ) da svo ulje iz magistralnih uljnih kanala "sidje" u karter, pa tek onda da ga ispustas .....
ZELA GTI je napisao(la):Nemaš ti višak ulja jer motor višak jako brzo izbaci vani
sema911 je napisao(la):a da nemjeris ulje ko moja komsinica ako ima ulja na onoj sipci njoj je to visak
A i mozda ti je ona sipka u ofsajdu
Jl ti se pokazuje kolicina ulja na onom izrezbarenom dijelu sipke il gdje
mara- je napisao(la):rs6 je napisao(la):motor nakon gasenja, mora odstojat izvjesno vrijeme ( zavisi od gustoce ulja ) da svo ulje iz magistralnih uljnih kanala "sidje" u karter, pa tek onda da ga ispustas .....
Mislim da je ovo baš pogrešno. Meni je rečeno što ima i smisla, da ulje treba ispuštati iz auta kada je motor vruć, tj. na radnoj temperaturi, jer tako će najbolje ulje izaći. Čekanjem se motor hladi.
edoze je napisao(la):pa na to sam mislio,kad se motor "ocijedi" tj kad je hladan,ima "visak",tj preko maximuma...moguce da je do toga,dok ugasis auto,ispustis ulje i zavrnes cep na karteru,a u motoru ostane jos malo ulja...i kad naspes novo,pokaze da je ok,a ustvari,kad se slegne,ima vise nego sto treba....
edoze je napisao(la):pa ispusti taj "visak"...i prati...ako se opet desi,nesto ti ulazi u karter a nije ulje
edoze je napisao(la):na forumu ti niko ne moze popravit auto...
Da tebi buraz ili stari ne nadoliva ulja hehe ja sebi ovako radim nalijem 4l kad mjenjam to mi je na minimumu i onda kasnije kad dojdem kuci nalijem jos onih 0.6 i gledaj da je na ravnom kad mjerissakobhf je napisao(la):edoze je napisao(la):pa ispusti taj "visak"...i prati...ako se opet desi,nesto ti ulazi u karter a nije ulje
a neda mi se to radit,jer ako svaki put nakon mjenjanja ulja bude viska odmah nakon par dana bit ce i nakon ispustanja viska,a meni dosad najlogicnije je to da je problem u diznama da pusta gorivo,mislim da je ovo ipak problem za servisa,u svakom slucaju zahvaljujem na pomoci
Grga je napisao(la):e jeb nemoze sam proizvodit ulje to je sigurno, nesto od navedenog mora bit..
sretno
raymo je napisao(la):Da tebi buraz ili stari ne nadoliva ulja hehe ja sebi ovako radim nalijem 4l kad mjenjam to mi je na minimumu i onda kasnije kad dojdem kuci nalijem jos onih 0.6 i gledaj da je na ravnom kad mjerissakobhf je napisao(la):edoze je napisao(la):pa ispusti taj "visak"...i prati...ako se opet desi,nesto ti ulazi u karter a nije ulje
a neda mi se to radit,jer ako svaki put nakon mjenjanja ulja bude viska odmah nakon par dana bit ce i nakon ispustanja viska,a meni dosad najlogicnije je to da je problem u diznama da pusta gorivo,mislim da je ovo ipak problem za servisa,u svakom slucaju zahvaljujem na pomoci