Virtuelno styling takmicenje ?

Virtuelno styling takmicenje ?

Član
Sta mislite o ideji da napravimo virtuelno styling takmicenje na forumu uz odredjena pravila, u kojem bi sudije bili forumasi tj. ocjenjivali izgled automobila. Pobjednici bi dobili vrijedne robne nagrade koje ce obezbjediti BHTUNING..

Vase misljenje :icon_question::icon_question:
 
ukoliko se uspije u tome svaka cast kako na ideji tako i na organizaciji....
samo ce to malo biti tesko realizovati jer ce ocjenjivati forumasi, a ovdje ih je vecina koji podrzavaju clasic style (german look i slicno) a vecina kada vidi styling auto odmah smijestaju u anti tuning, tako da bice to veoma tesko , ali podrzavam u svakom slucaju, extra prijedlog ;)
 
Legend
pa napraviti klase kao i u pravom takmicenju;) a to bi bilo nesto slicno nominacijama za za kalendar i glasanju, samo sto bi ovde bile nagrade:icon_confused:
 
Član
Pa zeljeli bi da pokusamo to sa forumasima, to dodje kao "ocjena publike" na stvarnim takmicenjima..
 
jedino da se kao sto stefan kaze onda naprave kategorije, i da se recimo kandiduju auta sa foruma a ostali forumasi ocjenjuju za svaku kategoriju posebno....
 
Član
Pa da, napraviti 2-3 klase i tu poredati kandidate i onda glasanje.. Mozda podjele po godini proizvodnje ili po velicini automobila, to treba vidjeti sa stajlerima..
 
Legend
pa te klase napraviti kao u stvarnom takmicenju, to treba vidjeti sa stajlerima oni najbolje znaju kako sta;)
 
Član
samo se javljaju oni koji bi komentarisali,a ovi cija bi auta bila u izboru sute :D
meni je ok ideja,a odakle bi se to sve finansiralo? sponzori foruma il? posto,moraju ojri doci odnekle :lol:
 
Član
odlicna ideja;)
samo poredati klase i npr.stilove :cool:kao i kriterije da se ne moze postavljati npr.auto koje je pretrpilo tek minimalne promjene;)
svakako bi to bio najvjerodostojniji sud sto se tice style-a...
 
bgm fina ideja, u svakom slucaju podrzajem.

Ako ce bit neke nagrade vrijednosne(poklon) bilko bi najbolje veliku i malu klasu, jer ako krenes sad po klasama, cleen look, german style, rat style, extrem tuning...
treba ti brdo poklona:lol:
 
Top