tibor987 Član 10.09.2010 #31 Ovdje imamo jako lijep mix voca i povrca...kako izgleda kad udari lubenica u tikvu hahaha
xzone Član 15.10.2010 #33 mali Ninja je napisao(la): ja kad sam vidio riplej vrisnuo sam od smjeha HAHAHAHHAHAHAHHAHA Kliknite za proširenje... ti si onda kralju za ludnice ja stvarno nekontam sta je ovdje smijesno vise si mi ti smijesan i tvoj komentar
mali Ninja je napisao(la): ja kad sam vidio riplej vrisnuo sam od smjeha HAHAHAHHAHAHAHHAHA Kliknite za proširenje... ti si onda kralju za ludnice ja stvarno nekontam sta je ovdje smijesno vise si mi ti smijesan i tvoj komentar
Jassmin Član 15.10.2010 #34 A brate ovo je i da plačeš i da se smiješ :lol: da sebe gledam ovako, smijao bih se
pioneer_09 Administrator 16.10.2010 #36 TROUBLE_MAKER je napisao(la): Bilo........... Kliknite za proširenje... vidis da je tema od prije mjesec dana
TROUBLE_MAKER je napisao(la): Bilo........... Kliknite za proširenje... vidis da je tema od prije mjesec dana
mahe007 Član 16.10.2010 #37 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: poludio sam od smjehaaa:lol::lol: