mali Ninja je napisao(la):ja kad sam vidio riplej vrisnuo sam od smjeha HAHAHAHHAHAHAHHAHA
Little Dragon je napisao(la):HEADSHOOOOOOOT GODLIKEEEEEEEEEEEEE hahahahahah jes se raznjela , kakav je ovo show , meni lici da su neki pacenici koji su se vartili par stotina godina unazad :S , cura se razljepila lubenicom ova joj govori da mora nastaviti :S , pa oni su slagirani treba im se smijati
Shelby je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):HEADSHOOOOOOOT GODLIKEEEEEEEEEEEEE hahahahahah jes se raznjela , kakav je ovo show , meni lici da su neki pacenici koji su se vartili par stotina godina unazad :S , cura se razljepila lubenicom ova joj govori da mora nastaviti :S , pa oni su slagirani treba im se smijati
vise je glava zaboli kad' joj rece da mora opet hahahaha :lol:
tibor987 je napisao(la):HAHAHAHA umirem hahahahaha.....
HAHAHAH :lol:Shelby je napisao(la):Little Dragon je napisao(la):HEADSHOOOOOOOT GODLIKEEEEEEEEEEEEE hahahahahah jes se raznjela , kakav je ovo show , meni lici da su neki pacenici koji su se vartili par stotina godina unazad :S , cura se razljepila lubenicom ova joj govori da mora nastaviti :S , pa oni su slagirani treba im se smijati
vise je glava zaboli kad' joj rece da mora opet hahahaha :lol: