Jesi li probao golfa 7 i v40?Zaboravio si reći da je volvo klasa za golfa. Jel s40 klasa?
da, mercedesa starog 30 godina kojem je cijena JEDNE gume jednaka cijeni tvog velikog servisa i onda gledaj šta je klasa, voziti se u jetti/bori kojih ima milion ili u mercedesu starom 30 godina ili volvu kojih ima jako malo i za kojima se svi okreću kada ih videMa da bolje voziti mercedesa starog 30 godina, to je extra.
Ja sam napisao VW KAO MARKU VOZILA A NE KAO KORPORACIJU. Porsche je i prije nego što je kupljen od vw korporacije bio premium? Po tvojoj logici nije.Maha vw od tih 5 marki sto si nabrojao je kupio 2. I ima najjacu auto grupaciju u evropi a drugu u svijetu. To valjda govori nesto o vw i da nisu bas precenjena. Volvo jeste klasa za vw al popisam se ja na tu klasu kaf svo tu uzivanje na kraju ode na trosenje zivaca u trazenju djelova i trazenju majstora.
Gdje ima vise ljudi? U Ludnicama ili na dodjeli nobelove nagrade?Pa uporedi koliko ima tdi motora a koliko ostalih? I koliko su ti tdi motori prešli a koliko ostali. A koliko ima tema na forumu da se radi sta na tim alfama i mercedesima. Bogami ima i tema sa e46icama da se kvare. Od tema s mercedesima jedino tvoj i onaj momak sto je 124ku radio. A vw grupacije sa tdi motorima koliko hoćeš.
Sent from my SM-G900P using Tapatalk
Mečka je uvijek bila auto VISOKE KLASE. Pošto sam trenutno u njemačkoj, gledam vw bubu 61 godište, 20000 € a gledam i 62 godište mercedes sl230 pagodu koja košta 90000€. Uvijek se je znalo šta je klasa.Nema smisla porediti MB i VW, VW ce uvijek biti sklopocija za Mercedesa.Sjedes u VW pa u Mecku i sve ti se samo kaze
e46 se kvari kad uzmu 320d smeće od motora, i ja imam jednog i nije mi drago. Bmw e46 je postao kao golf 2 sve ih je više u BiH. Pogotovo tih istih sa 320 motorima. Koliko ima tema da se bmw 325i 330i 330d pokvario? Rijetko da ima tih tema kao i onih o tome da se CDI pokvario. Mercedes i BMW prave mašine da traju i to sve mašine velike kubikaže koje će uvijek pojest te vaše male tdi-eve. Prvi ja imam 300D koji štekće na leru, ali tad 300D će izdržljivošću poderat svakog vašeg tdi di crveno isto kao i bmw 330d ili 320 cdiPa uporedi koliko ima tdi motora a koliko ostalih? I koliko su ti tdi motori prešli a koliko ostali. A koliko ima tema na forumu da se radi sta na tim alfama i mercedesima. Bogami ima i tema sa e46icama da se kvare. Od tema s mercedesima jedino tvoj i onaj momak sto je 124ku radio. A vw grupacije sa tdi motorima koliko hoćeš.
320 cdi, pogotovo redni šestak u w210 i u w211 prefacelift je izdržljiviji od svakog dizel motora tog vremena a i ovi novi nisu za baciti, pogotovo novi model 350 CDI mečkin šestak je mama dizela pa vi pričajte šta hoćete. Bio sam svjedok kako su na audiju a6 2010 godina 3.0 tdi otišli leteći ležajevi.. Nije skupa investicija, samo 600 € sa rukamaA 320cdi ce trajati duze od tog tvog 300d? Hoce u mudima ne traje ni jedan novi motor kao sto su stari trajali.