Član
Moze pravih. Evo ja cu svog volva poslikati unutrasnjost, motor, podvozje.Nakon 200000 pravih kilometara ili nakon 200000 kilometara na satu u bosni?
Presao 305.000 Oridzidzi, 2002.gid
Nadji mi passata sa tim brojkama, pa cemo porediti.
Moze pravih. Evo ja cu svog volva poslikati unutrasnjost, motor, podvozje.Nakon 200000 pravih kilometara ili nakon 200000 kilometara na satu u bosni?
DetaljnoPogledajte prilog 61995
Evo 270 k, 2004 god.
I to seat, koji je poznat po ne kvalitetnoj unutrasnjosti
Moze pravih. Evo ja cu svog volva poslikati unutrasnjost, motor, podvozje.
Presao 305.000 Oridzidzi, 2002.gid
Nadji mi passata sa tim brojkama, pa cemo porediti.
Bicu iskren , ta generacija S60 mi se nikako ne svidja. BMW mi je najljepsi/najmocniji, Merc najelegantniji.Ja sam rekao da se ne zelim raspravljat,ukusi su razliciti.Ja vozim ono sto volim ti vjerovatno vozis ono sto volis i tako vecina od nas.
Ja nisam rekao da je vw ili audi najkvalitetnije auto,ali unutrasnjost nema niko kao oni mozete pricat sta god hocete.
Ne kazem volvo mozda jest kvalitetnije uradjen ali se estetika nemoze poredit.
Moje misljenje
Auto je prodat pa ti ne mogu sve detaljno poslikati, ali evo ako hoces trenutno auto koje vozim sa 200k ti mogu poslikati da se uvjeris, ili pogledaj na dragonovom kanalu test koji je radio.Detaljno
Nemoras, ima i toga kako ko cuva.Auto je prodat pa ti ne mogu sve detaljno poslikati, ali evo ako hoces trenutno auto koje vozim sa 200k ti mogu poslikati da se uvjeris, ili pogledaj na dragonovom kanalu test koji je radio.
Hocu ti reci da to sve zavisi od vlasnika
Upravo sam to napisao i ja.Dzaba se prepirete kad danasnje fabrike zive od prodaje dijelova. Mercedes je 80tih bio na rubu bankrota jer se nisu prodavali dijelovi za 123. Evo primjer moj passat raspo se ali ide. Ni jedna fabrika nece imati neku dobit na autima nego na dijelovima.
Nebi se bas slozio. Jer ima dosta razlika u kvaliteti od proizvodjaca do proizvodjaca.Upravo sam to napisao i ja.
Kvalitet je se mogao gledat 80-90tih godina.
U danasnje vrijeme ni jedan proizvodjac ne pravi kvalitetne dijelove.
To nikad ne mozes porediti, osim kad bi istoj osobi dao oba nova auta da ih vozi u istim uslovima, isto odrzava i sl. Sto je nemoguce...Nebi se bas slozio. Jer ima dosta razlika u kvaliteti od proizvodjaca do proizvodjaca.
Klasično podmuklo kod tebe!!! Kod nas nema vw koji je presao ispod 300k nepostojanje, ne uvozi se tako nešto! Tako da nema poređenja. I nemoj samo o volvo i saab kvalitetu enterijera. Prelistaj temu u kojoj si isti tražio pa pogledaj sta si napisao za pojedina auta. Pa se zapitaj gdje je mozdana vijuga pobegla....VW nije premium proizvodjac.
Pokazi nam ta ista auta/unutrasnjost nakon 200.000 hehe
Prika kupio passata 2012. Sa 150hiljada predjenih. Sta mislite na sta lici prekidac za svjetla??