Oggy je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):"SVIJET je u strahu od mogućeg novog velikog rata, jer će za nekoliko sati početi zajednička vojna vježba američkih i južnokorejskih vojnih snaga, a sve nakon što se ovog tjedna dogodio oružani sukob između dviju Koreja."
Kad ce ova vjezba ,nebi ovo valjalo propustit :icon_question:
kolko su sigurne ove informacije?
Imam ispit u cetvrtak, pa ako ima iko da potvrdi ovo, da dzaba ne ucim
Vernes_AMG je napisao(la):Jaka flota je u moru , iskreno , ovo sad sto su Ameri poslali je dovoljno da razvale Pjongyang ( valjda se ovako pise xD ) nosac aviona sa 70ak aviona i oko 6000 vojnika i jos artiljerije na bacanje. Mislim da je glupo da se spominje nuklearni rat , jer ako su Ameri saveznici J- Koreje , sto bi dirali Sjevernu Koreju nuklearnimbombama kad bi ta ista bomba sravnila sa zemljom citav poluotok. Nece svoje valjda ubijati...
A da ce doci do drugog korejskog rata , velike su sanse , sta ocekivati od covjeka koji nema sta da jede , zivi u srednjevjekovnim uslovima , naoruzan do zuba i u glavi ima samo onog vodju sto im upravlja mozgovima. Ali opet, tu bi Kina i Amerika trebale reagovati i srediti tu situaciju jer nikome u prilog ne ide rat , bilo kakvih razmjera ...
DLS je napisao(la):jest vidis da smo mi prvi poceli ,vec ratujemo i svadjamo se hocel bit,jel baba slagala (majku joj ***) ko ima kolko bombi i tak
OggyBoy je napisao(la):DLS je napisao(la):jest vidis da smo mi prvi poceli ,vec ratujemo i svadjamo se hocel bit,jel baba slagala (majku joj ***) ko ima kolko bombi i tak
Extra.
Ajmo ti i ja početi sa svađom, ne bi li ubrzali proces.
trizex je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):DLS je napisao(la):jest vidis da smo mi prvi poceli ,vec ratujemo i svadjamo se hocel bit,jel baba slagala (majku joj ***) ko ima kolko bombi i tak
Extra.
Ajmo ti i ja početi sa svađom, ne bi li ubrzali proces.
Hm, ne djelujete mi bas kao juznokorejac i sjevernokorejac, al' hajd