arminnn je napisao(la):elmir je napisao(la):sve bajno krasno ali mi ovaj zadnji blatobran previse prosiren.. prepreprevise.. sve pohvale za ostatak projekta..pozz
imam osjecaj da ce se sve to uklopit kad dodju karambolke i pragovi
pa mozda sad izgleda kao previshe prosireno a vidjeces dok dodje karambolka i pragovi onda je skroz druga prica,slikat cu ti pa da vidis kako se to sve fino uklopi...pozzarminnn je napisao(la):elmir je napisao(la):sve bajno krasno ali mi ovaj zadnji blatobran previse prosiren.. prepreprevise.. sve pohvale za ostatak projekta..pozz
imam osjecaj da ce se sve to uklopit kad dodju karambolke i pragovi
hvala brate puno...a kad bude turbo aBd onda cemo stati na crtu...Alen_P je napisao(la):Ovo je jedina Felicia koja valja ... Svaka čast Veko...
ersan_sa je napisao(la):joj vjeko
auto ti je vrh
:icon_eek: :123:
M A R E X je napisao(la):Ma nema sta,bice to naj ljepse auto u BiH
Liga je napisao(la):Samo nemoj fuseriti... sebi radis...
Veko Skoda je napisao(la):.nOKe je napisao(la):opa.. extra izgleda ovo
al ste je prosiliri svaka vam dala
malo mi nazad ovaj blatobran strsi, tj nekako cudno izgleda, tek ce se uklopit sve kad dodje karambolka tu i prag, pa cu onda dati kompletan dojam za auto, no sve u svemu, sigurno jedan od najopsirnijih porjekata na ovim prostorima sto se tice style scene..
heheh kad se sve slozi, nema sta da strsi hahhaha
heheheh nema mirisa nesstaloo....treba im narucit kamionima..hahha :lol:.nOKe je napisao(la):Veko Skoda je napisao(la):.nOKe je napisao(la):opa.. extra izgleda ovo
al ste je prosiliri svaka vam dala
malo mi nazad ovaj blatobran strsi, tj nekako cudno izgleda, tek ce se uklopit sve kad dodje karambolka tu i prag, pa cu onda dati kompletan dojam za auto, no sve u svemu, sigurno jedan od najopsirnijih porjekata na ovim prostorima sto se tice style scene..
heheh kad se sve slozi, nema sta da strsi hahhaha
to postujem kume, jedva cekam da vidim to
neg reci mi, imal onih mirisa hahha :icon_question:
Little Dragon je napisao(la):ma sine drkica ce da bude
.nOKe je napisao(la):to postujem kume, jedva cekam da vidim to
neg reci mi, imal onih mirisa hahha :icon_question: