Član
... hvala svima ... i org stopke su tu , pa mozda i ja nekad skontam i vidim ono sto vi vidite pa vratim stare ... za sad sam slijep ))))
salegsi je napisao(la):prelijepa... kontam i ja sebi takvu kupiti samo sa 2.0 motorom pa ako neko zna neku nek javi...
V_e_c_t_r_A je napisao(la):salegsi je napisao(la):prelijepa... kontam i ja sebi takvu kupiti samo sa 2.0 motorom pa ako neko zna neku nek javi...
pogledaj ovu u zivinicama na magistrali ... lijepa je pravo 2.5 V6 , fabraicka koza u njoj , super oprema , automatik ...
ja je gladao maloprije , konto kupiti nastavak na prednju karambolku s nje , ali auto se prodaje samo u kompletu ... mislim da nije ni skupo ...
amer_e39 je napisao(la):Dobra Vectra..Samo shto ove shtopke shto si stavio ne stoje joj nikako...Kad si sve ovako lijepo sredio vrati fabricke stopke one najmanje 10 puta bolje izgledaju...Vidish i sam po slici i po komentarima...sretno u daljim radovim i vozni..A spushtanje za nashih puteva nije..nek prica ko shta hoce..,josh proci pore panonskog sa spushtenom..pola podvozja bi sj*ao...pozz
Deyo je napisao(la):trizex je napisao(la):amer_e39 je napisao(la):Dobra Vectra..Samo shto ove shtopke shto si stavio ne stoje joj nikako...Kad si sve ovako lijepo sredio vrati fabricke stopke one najmanje 10 puta bolje izgledaju...Vidish i sam po slici i po komentarima...sretno u daljim radovim i vozni..A spushtanje za nashih puteva nije..nek prica ko shta hoce..,josh proci pore panonskog sa spushtenom..pola podvozja bi sj*ao...pozz
'ces se kladiti? Sve se moze kad se hoce , vidio je Riki kod mene