Vase misljenje o zamjeni vozila

Vase misljenje o zamjeni vozila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ja cu to jos jednom razmislit...ni ja nisam bas zadovoljan sto ima od opreme..al gdje sam god pito za zamjenu za neku koja ima klimu i nesto vise..trazi min. 3000..a ova je solidna..kasnije mogu ugradit el.podizace..i sta mi jos treba..ili cak da prodam i uzmem bolje...ima na njoj par sitnica koje treba promjenit..al boze..kolko para tolko muzike..naprijed ispod znaka malo boja spala..na lijevom blatobranu neko zagrebo..to ce se rjesit..a u unutrasnjosti ima par sitnica..spalo malo gume na ruckama od vrata..i malo ko zamaglila ona plastika od instrument table..trebate mi to rec kako da rjesim to..i ona rucka od mjenjaca malo spalo brojeva..sitnice..

Ma to sto se tice ogrebotina unutra, to je kod skoro svih auta koje voze zene, zbog prstenja. Nego gledaj da je mehanicki ispravno sve, na dijagnostiku obavezno vozi.;)

Član
znam za te ogrebotine..a i skoro kod svi cvrka je to izgrebano..nego znate li koliko dodju ti dijelovi...

Član
Taaky je napisao(la):
ja cu to jos jednom razmislit...ni ja nisam bas zadovoljan sto ima od opreme..al gdje sam god pito za zamjenu za neku koja ima klimu i nesto vise..trazi min. 3000..a ova je solidna..kasnije mogu ugradit el.podizace..i sta mi jos treba..ili cak da prodam i uzmem bolje...ima na njoj par sitnica koje treba promjenit..al boze..kolko para tolko muzike..naprijed ispod znaka malo boja spala..na lijevom blatobranu neko zagrebo..to ce se rjesit..a u unutrasnjosti ima par sitnica..spalo malo gume na ruckama od vrata..i malo ko zamaglila ona plastika od instrument table..trebate mi to rec kako da rjesim to..i ona rucka od mjenjaca malo spalo brojeva..sitnice..

čim su ti neki često korišteni dijelovi enterijera oficani znači da je km lažna! ako je volan, pedale, poderan...;)

Član
to nije nista poderano..kao novo..volan ..sjedala..pedale..cak i prostiraci..sredisnja konzola..nazad..sve kao novo..to odma gledam..procito ovde..;) ...

nisam druze..za koji dan..trebam uzet..trebo sam danas al nisam stigo..do petka najkasnije uzimam..akbd

Član
Bez izmisljat toplu vodu!
Odvezes u DOBAR servis po mogucnosti ovlasteni i "pretresu" ti auto!

Početnik
jarane .. za dvi milje to je dobro .. samo da nije udaran .. mjenjaj odma ... samo u servis da mu vide dusu :cool: 1.9 tdi .. najbolji motori na svijetu ..prelaze po milion kilometara :cool:

Član
pa ne trazi puno..a ja cu to jos spustit..jer cu mu dat ja dosta dijelova ..dacu mu dvoje stope jedne org.hella..a druge one cristal..pa cu mu dat org hella dvokomorne farove ..i one mk4 look..pa cu mu dat prag org. rezervni nov ..tako da ce to jos manje bit..a meni sto je bilo bitno je da nije udarana i nije puno presla i da je uscuvana..a kasnije je opet mogu udat ..i uzet noviju..a servis je odradjen sav..al cu ga ja cernut na dijagnostiku..imam u blizini ...pa zato..

Član
vidjecu da ga odvucem u ovlasteni kad budem iso tamo...a predstavljam je cim dodje u moje ruke..akbd treba do petka..najkasnije doc..trebo je juce al nisam stigo a necu ni danas...

Super Moderator
ne znam sto se toliko mislis :D
dajes svoj i jos 2000 KM a dobijes auto koje je novije 6-7 godina a + i noviji je model od tvog tako da 2000 nije puno da je i tvoj golf 97 godina a i njen golf 97 godina ;)

Član
ne razmisljam se puno..samo sam trazio da vidim sta vi mislite..moj je kraj 93 ..a cvrka je 5mj 99 ..6 godina mladje..ceko sam da vidim na sta trebam posebno obratit paznju ..mane ..i to

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.