Vase misljenje o zamjeni vozila

Vase misljenje o zamjeni vozila

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
buraz svaka cast svemu,al ni za jedno auto ti skoro nije isto,nemoj se puno omisljat,razmisljat i tako to,ako si vec planirao da uzmes to auto,i dobra ti je ponuda,onda jednostavno otidji kod dobrog majstora,pregledajte auto,provozaj,vidi kako se ponasa,i ti ces najbolje znat dal je to auto koje zelis;););)

Član
znam ..gledacu da to ne propustim..danas sam ga zvao..nije tu ..sutra cu ga zvat..i vjerovatno otic pogeldat..pa st abude

Član
j*o klimu ja je nisam upalio 4-5 puta a 2 god vozim nov auto... a to za habanje mjenjaca i ruckica nema vezze s vezom... kod mene u familiji ima audi a3 sporback star 2 god ima 42 000 a brisu mu se polako brojke sa mjenjaca jer strina prsten nosi i prstenom se grebe to... znaci to su bzvz price kaze treba gledat pedale i mjenjac itd...

Super Moderator
Pike_gti je napisao(la):
j*o klimu ja je nisam upalio 4-5 puta a 2 god vozim nov auto... a to za habanje mjenjaca i ruckica nema vezze s vezom... kod mene u familiji ima audi a3 sporback star 2 god ima 42 000 a brisu mu se polako brojke sa mjenjaca jer strina prsten nosi i prstenom se grebe to... znaci to su bzvz price kaze treba gledat pedale i mjenjac itd...

potpis
i ne valja klimu puno koristiti prije svega
eno gledam par mojih i prijatelja i iz rodbine nikako ne gase klimu ni preko zime cak
prvo to nije zdravo, drugo auto vise trosi, a trece slabije ide
ja je ne podnosim ni ljeti duze od 15-20 minuta glava me boli ;)
a isto potpisi za to sto pike kaze za rucice mjenjaca, pedale i sta ti ja znam
ima auta predju po 300 000 il vise pa im je sve to uredu a ima ih predju 200 000 a sjediste im vec propalo il sta ti ja znam
isto tako ima ih predju 50 000 pa im se izbrisu one tipkice recimo na volanu il na klimi, kasetofonu i tako to ;)

Član
znam ja to drug sve...kako se cuva tako je..a ovo je zensko vozo ..pa se to izgrebalo malo..a dok su pedale ..volan..sjedala..glanc novo ...ko da je iz fabrike sad..

Administrator
ma joj ako se tebi svidja i mislis da je ok onda uzimaj;) a kao sto su ti rekli regularnost svega mozes provjeriti u dobrom servisu za 50 KM ljudi ti sve kazu sta i kako:icon_biggrin:

Član
npr ja preferiram otvoren prozor... volim vjetar u kosi to mi je slabost jos od motora... i kad je zima ja nalozim unutra i otskrinem prozor... ja ljeti palim klimu samo kad vozim nekog od rodbine ili pak kad je auto bio na suncu duze vrijeme (citaj crni mi je auto) pa ono nema sanse ga rashladit a da ne umres...

Član
Kod četvorke kao prvo ona plastika je sama od sebe od loša ima neki sloj gume koji se guli nemoj da te to buni to je kod sve i jedne to nema veze sa očuvanosti.Kod mene je 90ks malo troši prosjek 5l solidno ide na satu sad ima 222000 ja sam sa njom prešao preko 70000 i do sad nikakvih ozbiljnijih problema fala bogu.Ako ni to što voziš sada nema klimu ni podizače neće ti smetati,ako si siguran u kilometrazu uzimaj.;) a golfa kod nas uvijek možeš prodati i ako ti se ne svidi

Član
e to mi je trebalo ..da vidim otprilike..kako sta trosi..i ocuvan...cekam odgovor od ovog ...reko mi da sacekam dan dva..jer mu neko nudi za kesh..al vjerovatno je moj akbd..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.