Član
ma da i meni je bila smijesna servisna i zvao sam ga da to pitam a on kaze da ima jos stranica..na slici je samo ta stranica prikazana...al eto prodato je auto...strašna servisna
ma da i meni je bila smijesna servisna i zvao sam ga da to pitam a on kaze da ima jos stranica..na slici je samo ta stranica prikazana...al eto prodato je auto...strašna servisna
Jesi procitao moje pitanje, odgovor njegov, a vidi tablica koje su?ma da i meni je bila smijesna servisna i zvao sam ga da to pitam a on kaze da ima jos stranica..na slici je samo ta stranica prikazana...al eto prodato je auto...
servisna se valjda pise redom... on ima rupu izmedju 2005-e i 2014-e...ma da i meni je bila smijesna servisna i zvao sam ga da to pitam a on kaze da ima jos stranica..na slici je samo ta stranica prikazana...al eto prodato je auto...
e hvala ti ..bilo mi zao sto je prodato a ako je ipak bilo tih detalja da ne zalim vise...jer na slikama mi je izgledao bolje od toga sto si opisao...Pogledo sam ja auto posto mi je u blizini bio. I da ti kazem izgledao je top okolo. Farbani neki djelovi al nije masena nijansa i dobro je uradjen. Zazori vrata uredni. Enterijer unutra solidan. Sicevi su popravljani vidi se da je drugim koncom ponovo sivano jer je vjerovatno sjedes bio ugazen pa je sjedalo zuljalo! Imo je lose farove gume stare opran motor svjeze. I motor je malo grubo radio nego inace bmw. Mislim da je presao daleko vise al ga vozio neko ko je pazio..i auspuh mu je bio supalj. Mislim da je bio auto za tebe..dala se cijena tu dobro spustiti
vjeruj drug da mi to ne igra toliku ulogu,,isao sam danas da gledam neki obicni bez opreme kontam bit ce u boljem stanju...al lose sveJos jedan M BMW. Kod nas su oni obicni prava rijetkost. Za 10ak godina kolekcionari ce svijecom traziti obicne BMWove
e bas sam to i cuo maloprije od prijatelja da dole svega ima pa me to bacilo u razmisljanje...Sta u kiseljaku sve ima.. Ne mozes ni zamislit.
ja mislim od 9. mjesec 2001 godine facelift ali su rijetki ti 2001 god.Zar postoji FL model od 2001 :O