Član
hvala ali trazim 320d 110 kw facelift crne bojeZato sto je to ''originalna'' kilometraza, i u bosni taj sa 170000km je ustvari onaj vani od 1500 eura dovezen ovamo, usminkan, poravljeno i izlakirano sta treba, opran, sredjen, kilometraza vracena za sitnih 150 000km i cijena 9000km... Rijetko kod kojeg svercera auto da se prodaje u stanju u kakvom je dosao iz vana, vecinom su sve usminkana eh bom ne bi rekao ocuvano samo tako...
Zamisli ovo covjek na fiatu 1.9jtd rekao mom jednom dobrom kolegi da je uradio veliki servis i dao mu racune kad je uzimao tog fiata a ja cim sam digao haubu sam mu rekao da nije nista radio na motoru, prvo jer je motor prasbjav i vidi se da nijedna plastika nije skinuta sigurno 30-40 000km a sruga stvar je micro remen u kojeg fali jedna kanalica, znaci pukao micro remen i stoji na 4 kanala a treba da ima 5... Koja bi livada radila veliki servis a ostavila ispucan micro remen... A racun bezze nasao neki i dao da ne bi spustao cijenu auta 3-500km...
Ja iakreno i kad bi uzimao auto uzimao bi od ljudi a ne pijace i sverceri
Ako hoces pravog BMW e46 evo ima komsija kod mene, ovako
BMW e46
1999 godina proizvodnje
320i m52b20 150 konja motor
150 000km originalnih
Covjek bude u Danskoj a auto ovdje, kad dodje ovdje na godisnji tako reci, onda voza to auto nekih 20-30 dana i opet ga parkira i tako vec godinama, auto je kao novo i on kaze da bi ga sad prodao jer mu samo bezveze lezi ovdje i propada u garazi ali naravno cijena nije kao kod ovih sto imaju 200 000km na satu i +150 000 km vracenih sa izmjenjanim obrvama i pragovima, i 4 kile gita na sebi... Ovakvi modeli su rijetki ali zato i vrijede...