_JokeR_ je napisao(la):cekamo noketa al ako je ovo istina sve ode obraz
allroad je napisao(la):a joj drustvo pa znate koliko vani ima prevara preko interneta, znaci i kod nas se to odavno fura
nema druze kupovine preko interneta ako ne odes sam i ne vidis to sto kupujes, to zapamtite
ja rijetko kome da vjerujem po onim oglasima dok ne odem i ne vidim sam
zamislite tek one koji su preko ebay-a uplatili po par hiljada i ne dobiju na kraju auto ?
nema njega sad buraz ne brini se
sreto je napisao(la):allroad je napisao(la):a joj drustvo pa znate koliko vani ima prevara preko interneta, znaci i kod nas se to odavno fura
nema druze kupovine preko interneta ako ne odes sam i ne vidis to sto kupujes, to zapamtite
ja rijetko kome da vjerujem po onim oglasima dok ne odem i ne vidim sam
zamislite tek one koji su preko ebay-a uplatili po par hiljada i ne dobiju na kraju auto ?
nema njega sad buraz ne brini se
ja sam preko ebay-narucio klipove i dobijem 2 klipa ostecena tako da sam morao ponovo ih kupiti.Ma svi mi ponekad popusimo kad smo lakovjerni...........
Mrva je napisao(la):2 elmir
Kolko sam ja u toku za tvoje felge, momak nije ni znao da su krive jer su se jako malo zadrzale kod njega.. a nisu ni vozene vise od 60 km/s tako da nije mogao ni osjetiti te "udare" na vecoj brzini kao sto si ti osjetio na autoputu :icon_mad:. Ja sam licno probao vozilo sa tim felama i nije bilo frke.. jbg
Razlog prodaje tih fela je rastavljanje auta u normalu te prodaja istog...
Opet kazem, toliko sam ja u toku... moze biti da grijesim negdje. Nek me neko ispravi ako sam u krivu
pozdrav lave
elmir je napisao(la):Mrva je napisao(la):2 elmir
Kolko sam ja u toku za tvoje felge, momak nije ni znao da su krive jer su se jako malo zadrzale kod njega.. a nisu ni vozene vise od 60 km/s tako da nije mogao ni osjetiti te "udare" na vecoj brzini kao sto si ti osjetio na autoputu :icon_mad:. Ja sam licno probao vozilo sa tim felama i nije bilo frke.. jbg
Razlog prodaje tih fela je rastavljanje auta u normalu te prodaja istog...
Opet kazem, toliko sam ja u toku... moze biti da grijesim negdje. Nek me neko ispravi ako sam u krivu
pozdrav lave
ma joj brate, sve ja shvatam, a neznam sto ih je odma tako brzo prodavao i govorio da su prave 100% itd.. bilo pa proslo, da sam bio neki seljacina itd stavio bi i ja na forum i govorio da se nekupuje nista od te osobe, opet necu naglasavati koje momak to je izmedju njega i mene i halalio sam svaki fening sto sam dao na njih, znam da je njemu tesko ovih dana i sve je ba zaboravljeno.. nisam ta osoba koja ce tuzakati i prozivati.. bice jos felgi.. pozz