GreenDevil je napisao(la):skupo je to bolje uzmi od trice tablu jeftinije je
kolko je para od trice da se prebaci tabla u dvicu?'
GreenDevil je napisao(la):skupo je to bolje uzmi od trice tablu jeftinije je
code: KR je napisao(la):evo da se prvo zahvalim na preporuci,hvala adi,ja ubacujem te table i od trice u dvicu stane kao sto je i fabricki u G3,bez ikakve supljine ili vidljivog sarafa,kvalitetno bez ikakve nakarade,znaci svi prekidaci,sat,rucice sve radi kao i u G3,takodje i grijanje i hladjenje radi bez ikakvih problema i ne rasipa vazduh nigdje.
moze se odraditi i tabla od g4 ali je komplikovanije.
HFintegrale je napisao(la):sve je to komplikovano i ko ti kaze da je lako od trice tablu ugraditi i da nema nikakvi prepravki i rezanje LAZE!!!
nego brate da ti ja kazem fino najisplativije ti je da prodas dvicu i to para sto planiras da kupis tablu od cetvoreke i ugradjujes, dok poplacas majstore dok pokupujes sve djelove moci ces cetvorku kupit....
HFintegrale je napisao(la):sve je to komplikovano i ko ti kaze da je lako od trice tablu ugraditi i da nema nikakvi prepravki i rezanje LAZE!!!
nego brate da ti ja kazem fino najisplativije ti je da prodas dvicu i to para sto planiras da kupis tablu od cetvoreke i ugradjujes, dok poplacas majstore dok pokupujes sve djelove moci ces cetvorku kupit....