_JokeR_ Član 02.03.2011 #61 kad mi kazu da ne gledam CSI ccc dragons svaka cast vlasnik da uspije i to sve vrati SVAKA CAST FORUMU
kad mi kazu da ne gledam CSI ccc dragons svaka cast vlasnik da uspije i to sve vrati SVAKA CAST FORUMU
OggyBoy Član 02.03.2011 #62 Svaka čast ako se ispostavi da je ovako. Dragone, sreća mnogih što te ne poznaju.:lol:
esmir_gsi Početnik 02.03.2011 #63 jao jao svaka cast cccc jos video na youtube pa one nemogu da zive od savjesti,ja ne bih izlazio iz kuce :lol:
jao jao svaka cast cccc jos video na youtube pa one nemogu da zive od savjesti,ja ne bih izlazio iz kuce :lol:
O olensoner Član 02.03.2011 #65 Treba ovaj snimak postaviti na Sarajevo-x i slicne portale, poniziti ove kucke lopovske maksimalno
S sub3r Član 02.03.2011 #69 Vidim ja vidjam ovakvog po gradu Dragon EDIT: :lol: :lol: isto razmisljamo
Little Dragon Član 02.03.2011 #71 hvala hvala :lol: malo sam sad potamnio kosu pa me mozda raja ne prepoznaju
kornjas Član 02.03.2011 #72 Nađe ih Dragon, svaka čast, još samo da se telefon nađe, al ak su drogaške već je to prodano budzašto:icon_rolleyes:
Nađe ih Dragon, svaka čast, još samo da se telefon nađe, al ak su drogaške već je to prodano budzašto:icon_rolleyes: