Član
edoze je napisao(la):bjezi od plina,iskren savjet!
zasto?
duplo jeftiniji od bilo kojeg goriva...ne gubi se toliko na snazi...isplativo 1000%
edoze je napisao(la):bjezi od plina,iskren savjet!
gaga je napisao(la):edoze je napisao(la):bjezi od plina,iskren savjet!
zasto?
duplo jeftiniji od bilo kojeg goriva...ne gubi se toliko na snazi...isplativo 1000%
OggyBoy je napisao(la):Ma imam ja i broj od tog servisa i rekao sam mu da mi se javi da mu pošaljem, ali očigledno je da nas sve loži, a mi se trudimo da mu pomognemo. Žalosno.:icon_confused:
OggyBoy je napisao(la):-adnan- je napisao(la):bila je nedavno reklama u novinama, sekvent sistem u autogasu Radic 700 km.
PS Auto gas Radic se nalazi u I.Sarajevu.
To je taj gdje je drug ugradio. Išao iz Laktaša u SA i sad je 800KM. Prešao je već par hiljada i super mu radi. U početku nije bio naštelovan dobro namjerno, do prvog servisa, da bi vidjeli kako će se ponašati. Poslije servisa bombonica, extra radi i ne primjećuje se razlika benzin-plin.
Nego, ovdje je izgleda problem što je otvorio temu, a nikako da se odluči, najviše bi volio za džabe, a to više nema ni kod stare babe.
bucky_mb@yahoo je napisao(la):provjericu ja kod radica koliko kosta, fino bi to bilo kad bi bilo,
mislim 800 umjesto 1200 km
M_iKy je napisao(la):eh lhudi ja se konacno odlucio radim u radicu u i sarajevu jebg 800 ce me izac najpovoljniji su i ak hocete moze loockkkk
-stefan- je napisao(la):M_iKy je napisao(la):eh lhudi ja se konacno odlucio radim u radicu u i sarajevu jebg 800 ce me izac najpovoljniji su i ak hocete moze loockkkk
Da li si ugradio kod Radica i jesi li zadovoljan?
Ja isto imam dilemu da ugradim sekvent na svom autu pa ne mogu da se odlucim kod koga da radim. Za sada sam najblizi ugradnji kod Vibe u Tuzli jer su oni i ovlasteni serviser i prodavac za Suzuki ili kod Njegosa Radovica u Lukavici mislim da se radnja zove Lovato. Za Radica sam cuo da ima dosta lose ugradjenih uredjaja i tako da kod njega ne bih ugradjivao iako je najjeftiniji i trazi 1200 KM za V6 motor.
Da li neko zna ko jos dobro ugradjuje sekvent u automobile?
Inace rijec je o Suzuki Grand VItara 2.5 V6 iz 2002. god.