emir_89 je napisao(la):poznato je da su u srajevu taxisti odron sto se tice saobracajne kulture, tako da me nebi cudilo da je i ovdje on kriv. i kako li ovaj taksira bez taxi tablica??
Chuza je napisao(la):emir_89 je napisao(la):poznato je da su u srajevu taxisti odron sto se tice saobracajne kulture, tako da me nebi cudilo da je i ovdje on kriv. i kako li ovaj taksira bez taxi tablica??
Sine ne vrijedaj taxiste nije ti to uredu,nebi ni tebi bilo ok da ti neko tako kaze o nekom tvom bliskom koji radi u taxi sluzbi,drugo dobar dio taxista u Sarajevu ima ove normalne tablice a ne one ta radi toga sto se nemoze preci granica sa tim ta tablicama,znam ljetos mi je otac vracen s granice nisu mu dozvolili prelazak preko grane s tim tablicama
Chuza je napisao(la):emir_89 je napisao(la):poznato je da su u srajevu taxisti odron sto se tice saobracajne kulture, tako da me nebi cudilo da je i ovdje on kriv. i kako li ovaj taksira bez taxi tablica??
Sine ne vrijedaj taxiste nije ti to uredu,nebi ni tebi bilo ok da ti neko tako kaze o nekom tvom bliskom koji radi u taxi sluzbi,drugo dobar dio taxista u Sarajevu ima ove normalne tablice a ne one ta radi toga sto se nemoze preci granica sa tim ta tablicama,znam ljetos mi je otac vracen s granice nisu mu dozvolili prelazak preko grane s tim tablicama
adohera je napisao(la):ja garantujem da sam kulturniji i obrazovaniji o velike vecine na forumu i radim kao taksista sa diplomom VSS i dvije SSS i ko ste vi da generalizujete i kazete da sam ja, kao pripadnik SA taksija "pogan" itd. Jako neozbiljno, nesmotreno i naivno od vas. To je isto kao kad neko kaze da svi koji voze sredjena auta su divljaci i potencijalne ubice. To sto su taksisti non stop na cesti i najupadniji, jer lakse je vidjet gresku taksi vozaca i zapamtit, nego nekog papka koji je upao u Audi-a i uleti u makazice da ja moram punu brenzu pritisnut da on prodje. Uostalom iako su stalno na cesti daleko rjede su ucesnici udesa nego "obicni" vozaci. Naravno ima papaka, ali nista vise nego ovih vozaca