U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Tuzle troje poginulih

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Tuzle troje poginulih

Dovoljno je da su išli po 80 i da sudar bude sa ovakvim posljedicama, nažalost stariji auti su kozerve sa 4 kotača, gledajući samu sigurnost.
 
Član
U ovakvim temama svi svetci uvijek, niko ne gasa, niko ne pretice, svi po propisima itd. Jbt, pa ja prvi ogranicenje brzine ne dozivljavam, preticem kad mi se ukaze prilika i vozim koliko mi se vozi ili koliko auto moze da izdrzi u situaciji ako bas gasam. Eto, vozim vise nego sto pola forumasa ima godina i nikakvih problema sa mnom, a prvi za sebe kazem da ne vozim po propisima. Dzaba sve ako si kreten i ne znas sta radis.

Očito smo generacija. Jedna razlika. Valjda mi se zalila voda u uši pa sam usporio. Poprilično poštjem propise, koliko je moguće s obzirom na opšte ponašanje u saobračaju.
 
Član
Maa brate mili opuca svakog adrenalin da ga malo stisne all ne moze svaki put kad sjedes za volan da divljas..kao sto rekose tad si bas kreten.
 
BHT Ovisnik
Ne daj Boze nikome.
Ali kao sto allroad rece,sto ste se svi odmah svezali X5? Ne kazem da nije,ali ako vozi bmw ne mora odmah znaciti da je on kriv. Vozim i ja, pa mi najvise uljecu,gasaju "pokusavaju" prestici golfovi neki i sl.
Ne podcjenjujem nikoga, ali se vecina sa starim autima precjenjuje :)
 
Na tom dijelu ceste je isprekidana linija,i blaga krivina,a sa strane su poredali reklamne panoe i bankine,koji zatvaraju ugao i nije bas sigurno preticanje jer imas isprekidanu,a ništa ne vidiš više od 70 metara.(ako je bilo preticanje u pitanju?)
 
Član
Jesam. I onaj sto prestigne na punoj, sto rijetko kad ogranicenje postuje. Bar ne glumim da sam savjestan vozac. Svi cvecke niko nikada nije presao ogranicenje, neee daj Boze pune.
 
Član
Vjerovatno je ovaj sa X5 kriv jer je vozio malo brže, preticao...međutim niko da kaže da je ovo drugo auto trulja koja odavno nije smjela proći tehnički pregled i ono standardno niko nije bio vezan...taman lijepa kombinacija za ovakav ishod.
 
Član
Danas sam dočekao vrh u vožnji, policija me obišla sa desne strane u raskrsnici i uključili se na glavni put u rajlovcu...( izlaz od auto otpada FAR u rajlovcu). I na putu iz Sarajeva u Zavidoviće pristizali su me i svirali... Iako sam vozio po ograničenju...
 
Top