raptor je napisao(la):moji drugovi, bili su u alkoholiziranom stanju a inace je elmir volio brzo vozit,a ovaj drugi je dosta fin momak i ne znam sta ga je navelo da snjim sjeda a u teskom je stanju bori se za zivot a za treceg ili trecu posto pise da je djevojka poginula ne znamo ko je...(
evo dvije slike ljevo je elmir koji je poginuo a desno armin u borbi za zivotom (
GOLF TZ je napisao(la):sad te ima sad te nema....stvarno danas je isto kao kod hamleta "biti ili ne biti"...zacas se desi greska koja kosta zivota...
da je njima rahmet dusi.... tuga i zalost...zna li ko kad je dzenaza???
raptor je napisao(la):moji drugovi, bili su u alkoholiziranom stanju a inace je elmir volio brzo vozit,a ovaj drugi je dosta fin momak i ne znam sta ga je navelo da snjim sjeda a u teskom je stanju bori se za zivot a za treceg ili trecu posto pise da je djevojka poginula ne znamo ko je...(
evo dvije slike ljevo je elmir koji je poginuo a desno armin u borbi za zivotom (
OggyBoy je napisao(la):raptor je napisao(la):moji drugovi, bili su u alkoholiziranom stanju a inace je elmir volio brzo vozit,a ovaj drugi je dosta fin momak i ne znam sta ga je navelo da snjim sjeda a u teskom je stanju bori se za zivot a za treceg ili trecu posto pise da je djevojka poginula ne znamo ko je...(
Jbg, ja ovo pročitao.
Sad je ovo sve manje važno. Šteta velika mladih momaka.:icon_sad:
tito_i_partija je napisao(la):ovo je moro bit strasan udarac da ovako stub armirani prepolovi...dobro je da nisu nikog drugog ubili ni krivog ni duznog...a vako (bez uvrede ikom) sam pao sam se ubio..i pustite te price losa cesta klizavo...vozi polako i gotovo...da je najbolja cesta i suho ko barut ondje je ogranicenje 50...a sa 50 ne bi onako stub prepolovio...nego jel ima iko slike auta? o kom se autu radi i u kakvom je stanju auto?
OggyBoy je napisao(la):tito_i_partija je napisao(la):ovo je moro bit strasan udarac da ovako stub armirani prepolovi...dobro je da nisu nikog drugog ubili ni krivog ni duznog...a vako (bez uvrede ikom) sam pao sam se ubio..i pustite te price losa cesta klizavo...vozi polako i gotovo...da je najbolja cesta i suho ko barut ondje je ogranicenje 50...a sa 50 ne bi onako stub prepolovio...nego jel ima iko slike auta? o kom se autu radi i u kakvom je stanju auto?
Kažu da je bio neki "Land Rover" i da ga je sat i nešto prije ovoga zaustavila policija zbog brze vožnje i samo opomenula. VELIKA GREŠKA!!! Očigledno na opomene niko ne obraća pažnju, a djeca se igraju sa igračkama za odrasle. Armiranu banderu izvaliti i iskomadati, neću ni da zamišljam šta je ostalo od auta.:icon_sad:
VEEEELIKA šteta mladih života.:icon_sad: