Procitao sam svasta, ali eto imao sam takav problem isto sve zamijenio ali nije prestajalo. Ovako ces uraditi upali auto nek odradi sve dok se ne upali propeler, onda pusti da propeler odradi svoje i stisni crijeva vidi da li su tvrda. Onda polako otvaraj cep na boci da pritisak ne bi izbio i vidi da li ce izaci voda na bocu. Dok se propeler ne upali crijeva inace budu malo tvrda, nakon sto se propeler crijeva trebaju omeksati i onda bi mogao odvrnuti cep na boci bez problema. Ukoliko vidis da su crijeva tvrda i da u boci ima pritiska, a uz to i voda izbija iz boce onda ti je otisao dihtung glave, a moguce je i glava. Auto ne mora gubiti vodu ukoliko je dihtung glave ostecen ili ako je glava ostecena, dovoljno je da malo vuce zraka i stvarat ce pritisak u crijevima. Kako znam? Ja sam to sve iskusio i moj savjet je da dobro ispitas glavu prije nego je vratis opet jer nekad i ovi slazu da je glava uredna vjeruj mi
A da bi razbio sumnju na termostat najbolje je da ga izvadis skroz i provozaj malo auto bez termostata pa pogledaj da li duse crijeva i izbija li vodu na bocu.