Tuning & Styling Show Brcko 2013

Tuning & Styling Show Brcko 2013

Tuning & Styling Show je zamišljen kao jedinstven projekat Auto kluba 49 iz Brčkog koji bi okupio sve ljubitelje automobila iz BiH i regiona na jednom mjestu.
Nakon upsješne organizacije Brcko Speed Show-a, utrke ubrzanja septembra 2012., AK 49 Brčko se odlučio na dvije manifestacije godišnje. Prva manifestacija je naravno Tuning & Styling.

Prvog dana, 18. maja, planiran je veliki party dobrodošlice uz već afirmisane DJ-eve (Miloš Stankić, dobitnik nagrade za najboljeg DJ-a u BiH 2012., & R3BL-a), a pored toga planirana je i projekcija filma u “Drive in Cinema”, prvom kinu tog tipa u Bosni i Hercegovini.

19. maja sa početkom od 12 sati planiran je organizovani defile automobila kroz grad, a nakon toga početak takmičenja u disciplinama tuning&styling i db-u , uz mnogobrojni prateći sadržaj.

18920_311158672345325_1519959846_n.jpg


Lokacija je Poligon za obuku vozaca, tzv. "Bescarinska zona", iza benziske Agropetrol.

529360_311152819012577_241329712_n.jpg


Vise info na:

http://www.facebook.com/ak49brcko

http://www.ak49brcko.com/2012/

Kao sto se sa druge slike vidi, bice mjesta za kampovanje ko zeli da noci, naravno postoji i opcija hotela, za brojeve telefona i rezervacije pisite mi na pm.
Nema razloga da se ne dodje, partija noc prije i neki film nama draga tematike na platnu kasnije kad se udje duboko u noc, jelo, pice, hostese, wc-i, sve sto je potrebno oba dana. Sutradan špektakl, al jos uvijek obradjujemo plan, tako da cu cijene i kompletan program tek kasnije da ubacim ;)

P.S. Kasnije cu da dopunjavam thread novim plakatima i najavama.

Kao sto se sa druge slike vidi, bice mjesta za kampovanje ko zeli da noci, naravno postoje i razni hoteli, za brojeve telefona i rezervacije pisite mi na pm
 
Član
Osjecam da ce ovo biti mnogo dobar event , ali sam nazalost prisiljen da ne prisustvujem :(
 

OmO

Član
Nadam se da cu prisustvovati, ako budem imao para za reg. auta, dolazim :icon_biggrin:
 
Član
Dolazi li neko iz Doboja? Potrebna mi je jedna usluga, ako neko moze neka se javi u inbox..
 
Član
Maestral je napisao(la):
Ako mi neko može objasniti , put iz Lukavca prema Brčkom do odredišta :icon_confused:

Lukavac - Sicki Brod - Srebrenik - Ormanica - Cerik (Skreni desno za Brcko,nemoj ici pravo na arizonu) - Brcko (pazi na radar prije FIS-a na samom ulazu u Brcko), poslije FIS-a idi samo pravo kroz cijelo Brcko (prodjes 4 semafora,poslije cetvrtog semafora ima pruzni prelaz nakon kojeg dolazi jos jedan radar) dok ne dodjes do samog izlaza iz Brckog prema Bijeljini (tacnije do pumpe Agropetrol sa desne strane, tu je skup). Znaci kroz Brcko ides iskljucivo pravo glavnom cestom. ;)
 
Top