Član
fidel je napisao(la):ako budes isao u smjeru ovog golfa sa slike,onda ti svaka cast i zelim ti svu srecu da uspijes u tome
BLACK KNIGHT je napisao(la):Ajde pustite momka neka radi sta hoce..njegovo auto, njegove pare, njegove ideje..
anes golf je napisao(la):tibor987 je napisao(la):sa ovim blatobranima, hoces prepravljat ili samo farbat i zamjeniti postojece ?
zamjeniti blatobrane i uradit ih ovako. sato sam kupio sarafe i disca. 10mm a pozadi 15mm.
anes golf je napisao(la):tibor987 je napisao(la):sa ovim blatobranima, hoces prepravljat ili samo farbat i zamjeniti postojece ?
zamjeniti blatobrane i uradit ih ovako. zato sam kupio sarafe i disca. 10mm a pozadi 15mm.
gaga je napisao(la):JOCA_AMSTERDAM je napisao(la):ovo je auto ludje od pola auta sa foruma sto se tice vlasnistva )
BOLI TE ***** SAMO REZI NIJE NI MAMINO NI TATINO ) tvoje je na kraju krajeva mozes ga i zapaliti
ajd da vidim ko ce uzeti fleksaricu pa otesati 4 golfa audija ili vec nesto novije wahahahahhahha
samo reziiiiii brm brmmmmmmmmm pozz svima
ne moze bas tako
ako vec reze mora izgledati sporcki
duleprof je napisao(la):gaga je napisao(la):JOCA_AMSTERDAM je napisao(la):ovo je auto ludje od pola auta sa foruma sto se tice vlasnistva )
BOLI TE ***** SAMO REZI NIJE NI MAMINO NI TATINO ) tvoje je na kraju krajeva mozes ga i zapaliti
ajd da vidim ko ce uzeti fleksaricu pa otesati 4 golfa audija ili vec nesto novije wahahahahhahha
samo reziiiiii brm brmmmmmmmmm pozz svima
ne moze bas tako
ako vec reze mora izgledati sporcki
Sporcki(šta to znači????)Ti malo poradi na pravopisu!!!!!!!!
Pola ljudi na forumu pogrešno piše. Izvinjavam se za off topic morao sam