Član
RCat je napisao(la):jeli taj stajao jednom sa nama na parkingu? zvuk mu je stvarno *najezise*..
odlican projekat!
jeste koliko se ja sjecam a vidjeces kad nam opet dodjes
RCat je napisao(la):jeli taj stajao jednom sa nama na parkingu? zvuk mu je stvarno *najezise*..
odlican projekat!
RCat je napisao(la):mozda veceras, zavisi kako mi dragi sa vremenom.. javimo se
Har3 je napisao(la):Huhu, super projekat, sretno u nastavku daj neki klip da vidimo kako ide to cudo
cape_do je napisao(la):kupim ja tristaca 1979god reko malo retro fazon. tristac u top stanju ima sve lajsne kompletna unutrasnjost nije truo i nakon dvije god stajanja upali iz treceg pokusaja.
sve je to ok ali, uvijek to ali,tristac trosi 25 litara i max brzina mu je 120km/h. i rijesim ja da ubacim neki drugi motor u tristaca a, kada to vec radim ajd da napravim svoj mali muscle car. krenem da trazim i obilazim razne majstore i tunere ali mi niko nije dao konkretan prijedlog sta da ubacim u kola. skontam ja da bi tu mogao leci v6 motor ali, opet to ali, koji motor koja kola imaju veliku kubikazu i zadnju vucu. nadjem forda scorpion premjerim par puta i bogami moglo bi to stati. narucim citavog forda i nestrpljivo cekam nakon mjesec dana zvoni tel stigao ford. stigao ford scorpion 2.9 automatik ja presretan natovarim na labudicu i u nove pohode. nakon par majstora ubacim masinu i mjenjac u tristaca.
malo test voznje i prvi problemi se javljaju crkne mi mjenjac u startu. nakon 6 mjeseci nadjem drugi i ubacim u kola. nadjem i neke tockove za tristu pa napravim distancere i probno ih postavim da vidim na sta ce to liciti.
tockovi su brock b1 naprijed 225/45R16 7J a nazad 225/45 R16 9J
nakon nekog vremena odlucim da sredim i untrasnjost malo. tu mi je puno pomogao moj kolega kojem se puno zahvaljujem na radu i trudu oko moje table i svih zvucnika u kolima od najvecih do najmanjih. HVALA ZORANE.
tabla je napravljena od sljivine daske.
to je to za sada ostalo je jos dosta stvari za napraviti kako bude projekat napredovao i vi cete biti blagovremeno obavjesteni. pozdrav borci.
cape_do je napisao(la):naravno da sam zainteresovan za supercharger ali me takodje interesuje ko to moze da ugradi i napravi kako je bog rekao
Nemanja tristac ti je bombonica svidja mi se pravo. Ako znas gdje ima retrovizor niklovan i pepeljara za tristaca javi mi.
adi187 je napisao(la):Ma super pila!
A i felge ne stoje tolko lose hrom da al'na ove,na celicne ne znam bas'kako bi to izgledalo,ovo je i onak'gotovo najtrazeni model felgi meni je OK!