Imao sam ja sličan problem. Od 80-100 kmh trese pomalo, i uradim špuru, prestalo malo, a poslije opet isto.
I zaputim se na malo dalji put, 450 km u jednom smjeru, stanem na jednoj benz. pumpi i krenem, lupa nešto.
I kontam ja auspuh, na volanu niš ne osjetim, izađem na autoput 180 kmh da vidim oće li šta otići, i smiri se malo, al onda počnem na volanu osjetiti, i stignem tamo gdje sam trebao, krenulo mi nešto kuckati kao kad kinetički ode (vanjski mijenjao prije desetak dana). I nije mi jasno zašto kad smotam ne kucka, i krenem se vraćati s tog puta nakon 2 dana i kucka sve više i više, na autoput izađem opet kad zalupa (tup tup tup) oće otpasti nešto, i zaustavnom se vozio do naplatnih kućica. I krenem uz jednu malu uzbrdicu, i stane auto (otkazao kinetički), nađem nekog mehaničara, kaže da je unutrašnji otišao, stavi on polovan, nisam 20 metara išao opet otkaže, opet on uradi i sve ok.
Ali i dalje trese, i vratim se kući, odvućem mehaničaru, kupim nov kinetički, zamijeni mi, nisam 4 km vozio opet odvali. Odvučem mu, kaže on poluosovina nije u redu.
I zamijeni mi polovnu poluosovinu i polovan kinetički, i idem li preko 70 kmh opet lupa kao da će opet nešto otpasti.
Čuo sam se s jednim mehaničarem, kaže da spona ne odgovara za auto, i sutra ga vozim da uradi.
Ne bude li ok oho mu se
:icon_evil: