Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
bitno je da je on negdje procito da postoji bosch 044 i odma je to preporuka. ako neznas tacno sta treba nemoj bezveze bacati suplju pricu i nabijati postove
Uzmes bilo koju pumpu koja ima pritisak recimo 5-6 bara i stavis sebi regulator da spusti na 3 bara ili na koliko hoces ga podesis i rijesis problem... I kad pumpa oslabi i padne na 3.5-4 bara nakon par godina, opet ces regulatorom moci zadrzati zeljeni pritisak od 2 do 3 bara, tacnije koliko je tebi potreban pritisak...
Edit: Bosch 044 ima pritisak od 5 bara ili 72.5 psi...
bitno je da je on negdje procito da postoji bosch 044 i odma je to preporuka. ako neznas tacno sta treba nemoj bezveze bacati suplju pricu i nabijati postove
Skoro svaka vanjska pumpa na autu sa jacim motorom bez problema moze nabiti 5bara.Regulator na motoru smanjuje pritisak.Renault 25 3.0 v6 po specifikacijama ima pumpu od 2.5 bara.Pouzdano znam da bez problema ta ista pumpa dize 8 bara.Ja je koristio za jednu budalestinu skoro godinu bez problema na 8 bara.
Sad koristim 0 580 254 982 koja je 5 do 6,5 bara po specifikacijama.Na rucnom regulatoru digne 10bara bez problema.Imam manometar poslije nje koji mjeri pritisak pa znam koji je.