boss_C200 je napisao(la):sta ovo svi na svoju stranu vuku:lol:
kad je tako, evo i moj prjedlog, kupi mercedesa G klasu, on jede ove ostale terence za dorucak!
ako ces bas za off road, a za to dzip i treba da sluzi..
ne kontam kad ljudi uzmu tiguana,onu rav4 sa 2 vrata... pa to ni po makadamu ne moze, a kamoli za pravi off road, a s druge strane, i po cesti je osjecaj bezveze.. il kupi terenca il kupi auto za po cesti![]()
dellas je napisao(la):Ma kupi niveu....Mislim na ladu nivu....penje se uz masnu banderu:lol:
dellas je napisao(la):Ma kupi niveu....Mislim na ladu nivu....penje se uz masnu banderu:lol:
budaletina je napisao(la):ma dobar tvoj terenac al star je jbg
Mislim da za te novce ni rabljeni G merc ne dolazi u obzir.budaletina je napisao(la):najbolje je da je nov dalje pravi dzip ne neki da nemoze na ivicnjak da se popne evo cifra max 60.000 KM cak sam promijenio i ime teme eto
Astra je napisao(la):mi smo uzeli nedavno novog tiguana doduse kod nas je skroz fulliran, ali mogu ti samo pohvalit auto, veoma prostran, super upija los teren, offroad nisam isprobao jer nije jos pao snijeg, a ne idem po mocvarama a vjerovatno neces ni ti, to je auto koje ce ti najbolje drzat na cijeni 2.0 tdi, mi imamo 2.0 170 ks tdi potrosnja minimalna, vuce perfektno.. Imam i iskustva sa RAv4, isto super auto, prostran, 2.2 d4d odlicno vuce, potrosnja super...
Moja preporuka ulozeno dobiveno, interijer i sve tiguan, trazi popusta jer ga sad sigurno ima.. 2.0 tdi sa nekom srednjom opremom mozes sigurno uzet do 60, ravu je opala cijena pa bi ti i to ilo pametno.. Kie nemoj to su konzerve, vidio sam par puta u novinama slike sudara to je strasno ko harmonika se savije, ali opet i to kad kupis novo bolje neg nesto drugo, samo sto ce on za 2-3 godine skroz past cjenovno.. Land cruisere nemoj ni pod razno zato sto je to ruzan auto do bola, ogroman ko autobus, ne znam koji ce k... ikom toliki auto, rav 4 tiguan su ti odlicnih dimenzija za voznje po gradu, parkiranja bez obzira na guzvu...
boss_C200 je napisao(la):dellas je napisao(la):Ma kupi niveu....Mislim na ladu nivu....penje se uz masnu banderu:lol:
:lol::lol::lol:
e svaka ti cast, komentari su ti odlicni![]()
dellas je napisao(la):E pa zavisi sta ti treba, niva ti je jeftina, ima fabricki gas, terenske sposobnosti su joj odlicne...npr. ako ti je cale lovac pun pogodak... A sa druge strane ako bi ti da mu ponekad uzmes dzipa da bi obisao krug po gradu i bacio lafinu....e u tom slucaju ne preporucijem nivu ....:lol: