Trazim dzipa moze mala pomoc

Trazim dzipa moze mala pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
E ovako cale oce da kupi dzipa da ne trosi puno i da je jeftin i da nije star znaci mora biti 4x4 pa sta mi predlazete moze i nov i polovan

Legend
RE: pitanje

budaletina je napisao(la):
E ovako cale oce da kupi dzipa da ne trosi puno i da je jeftin i da nije star znaci mora biti 4x4 pa sta mi predlazete moze i nov i polovan

trazi fronteru dizela.....ili pogledajte sang yong neke nove dizelase

Član

de ti prvo skontaj sta hoces
prov kazes hoces nesto jeftino a da nije staro,to nema :)
de skontaj hoces li polovno ili novo
mozda ti je bolje uzeti nesto novo,tipa tiguan rav4 nego nesto polovno.
opet sve zavisi sa koliko para raspolazes.

Član

Prava pitanja su?!
Da li ti hoces dzipa pravog ili sminku neku?!
Hoces li novo ili polovno?!
Sa kojom cifrom raspolazes?!
Kad odgovoris na ovo, vjerujem da ce ti mnogo ljudi sa foruma dati vrlo korisne savjete i licna iskustva, sto je nekad i najbolje!
Unaprijed ti zelim puno srece sa kupovinom i sta god da uzmes, da te dobro posluzi!

Početnik
e ovako lov2xlr8 je rekao nesto jeftino a staro to nema mislio sam na nesto kao suzuki jimny ali nevalja najbolje je da je nov dalje pravi dzip ne neki da nemoze na ivicnjak da se popne evo cifra max 60.000 KM cak sam promijenio i ime teme eto

IGY

Član
super za ime teme
tnx
nexus slucajno sam tvoj post umjesto svog obrisao
sorry

a sto ne bi nesto od KIA pogledao
nisu tako losi a novi

BHT Ovisnik
toyota land cruiser zadovoljava sve,fine se mogu naci za oko 50 000 da su malo presle ocuvane,masivne dobre:icon_smile:

ako oces izvana evo taman jednog gledam,san...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=122111337&action=topInCategory&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11050&makeModelVariant1.modelId=4&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1

Početnik
CoL3-99 je napisao(la):
toyota land cruiser zadovoljava sve,fine se mogu naci za oko 50 000 da su malo presle ocuvane,masivne dobre:icon_smile:

ako oces izvana evo taman jednog gledam,san...
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=122111337&action=topInCategory&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=11050&makeModelVariant1.modelId=4&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1

ma nemoj to cole moram onda i benzinsku kupovat zbog njega

BHT Ovisnik
ma dobro to je bila sala,al land cruiser je po meni bas dzip,prostran,a odlican na terenu,prodaje se ispred toyotinog centra u mostaru jedan jako fin primjerak,na oci je kao nov 44 000km koliko se sjecam,za te pare nezz sta mozes naci da nije sminka,mozda x5

Član

enesss je napisao(la):

trazi fronteru dizela.....ili pogledajte sang yong neke nove dizelase

imam ja džipa za prodati?? dao sam u oglase!! Opel Monterey 3.1 TD

Član
slika-15533-2009-09-1251801174-velika.jpg

slika-15533-2009-09-1251808235-velika.jpg

slika-15533-2009-09-1251878221-velika.jpg

http://www.pik.ba/galerija/2009-09/slika-15533-2009-09-1251882497-velika.jpg

Znaci turbo dizel, 4x4, ABS, ...

Početnik
gledam sad yetija malo je nesto nisko to al je dobar a evo sada ja mislim da treba pogledat rav4 tiguan land cruiser kia

Član
sta ovo svi na svoju stranu vuku:lol:
kad je tako, evo i moj prjedlog, kupi mercedesa G klasu, on jede ove ostale terence za dorucak!
ako ces bas za off road, a za to dzip i treba da sluzi..
ne kontam kad ljudi uzmu tiguana,onu rav4 sa 2 vrata... pa to ni po makadamu ne moze, a kamoli za pravi off road, a s druge strane, i po cesti je osjecaj bezveze.. il kupi terenca il kupi auto za po cesti;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.