RS6Avant je napisao(la):
sve zavisi sta ti zelis , sta trazis od auta , ja golfa nebi nikad uzeo kaze nekvari se , kako se nekvari kad ih je pun otpad , dijelovi jeftini , taj dio na golfu zamijenis 3 put dok na nekim drugim autu jednom isto te dođe , i nebi uzeo golfa sto ga je na svakom koraku , oni jesu lijepi kad se malo skockaju al opet tu ti trebaju i lijepe pare za odradit to , do 3000 i nemas neki izbor dobrih auta ,mozda neki merc 190tka , audi 100tka benzin ili nesto takvo vektrica , astra , sad sve zavisi od stanja vozila , zato kazem sve zavisi sta oces od auta ...pozz
Golf se kvari, u to nevjerujem u mene je kec punih 15god i nikad ni mene ni tatu nije ostavio na cesti dok puno novija auta tipa skode felicije, opel astre g jesu. A to da su ih puni otpadi je zato sto je tih auta najvise na cestama.
A to da u ovih drugih auta djelovi mogu 3 puta vise ,stvaro si smijesan evo npr ja nisam u golfa nikad lezaj i lamelu zamjenio a ima 230k na satui star je 28god. Koliko u ovih drugi ti djelovi traju ako 3 puta vise mogu :icon_question:
Poenta ove price je da i za golfa ima kvalitetnih djelova samo sto u nas narod uzima sve najeftinije i najnekvalitetnije
Ja bih ti preporucio neko slabije auto i dizela posto ce ti ispocetka biti drago voziti tipa golf mk2 jer ga uvjek mozes prodati po cjeni kojoj si ga kupio, a i slab je potrosac