Oggy je napisao(la):Clio nemoj ni slucajno, imao sam ga 2 mjeseca, jest on 95 godiste, al golf dvica je za njega avion, i sto se tice limarije, i izgleda...ma krs tezi, nista napredniji od yuga...uglavnom, nisam ga parkirao u garazi i pojela ga korozija za kratko vrijeme, opelov lim je za tog clia predobar... Punto je isto pickasto auto, vozala ga moja bivsa i vise smo se navozali u mojoj duji, bila i udobija i brza...
s1ck je napisao(la):Oggy je napisao(la):Clio nemoj ni slucajno, imao sam ga 2 mjeseca, jest on 95 godiste, al golf dvica je za njega avion, i sto se tice limarije, i izgleda...ma krs tezi, nista napredniji od yuga...uglavnom, nisam ga parkirao u garazi i pojela ga korozija za kratko vrijeme, opelov lim je za tog clia predobar... Punto je isto pickasto auto, vozala ga moja bivsa i vise smo se navozali u mojoj duji, bila i udobija i brza...
pripazi malo :lol::lol::lol:
Oggy je napisao(la):s1ck je napisao(la):Oggy je napisao(la):Clio nemoj ni slucajno, imao sam ga 2 mjeseca, jest on 95 godiste, al golf dvica je za njega avion, i sto se tice limarije, i izgleda...ma krs tezi, nista napredniji od yuga...uglavnom, nisam ga parkirao u garazi i pojela ga korozija za kratko vrijeme, opelov lim je za tog clia predobar... Punto je isto pickasto auto, vozala ga moja bivsa i vise smo se navozali u mojoj duji, bila i udobija i brza...
pripazi malo :lol::lol::lol:
a ne spada tu punto od 130 konja, znas na sta sam mislio, na ove 1.1B, sto cure vozaju, vidis da mu preporucuju takvog jednog
phantom je napisao(la):Iskreno ne bih golfa. eo npr. ovo mi je zapelo za oko http://www.pik.ba/artikal/1574773/fiat-bravo-1-4/
G2_1.6B je napisao(la):Uzmi dvicu dizela jefitno sipas jeftino odrzavati ! Ljepota.
A kad se odlucis da prodas uvjek mozes izvuci iste ili bar priblizne novce za nju !
A i sad vi sto mu preporucujete Clia i Punta. Da su ti auti (koji su po 5-6 godina mladji od Golfa 2 imalo bolji citava bi bosna vozala Clia, Punta itd. , a nebi vecina raje vozala dvice !
Al' eto ti poslusaj sta ti raja kaze i ne's se zajebat.
PS: Ne uzimaj GTI-a , GSI-a , Hondice i tako ta jaca auta. Uzmi nekog dizela da ne mozes divljati sa njjim jer vecina pocetnika se tako zajebe uzme GTI-a i hop skrsi ga . ! Poz