dellas je napisao(la):Mozda je kriv disk ili glavcina....pa kaci u plocice a na vecoj brzini ih razmakne, proveri
uco_opc je napisao(la):dellas je napisao(la):Mozda je kriv disk ili glavcina....pa kaci u plocice a na vecoj brzini ih razmakne, proveri
Hmmm disk nije sigurno kad stisnem kocnicu kao da sam zakacio komad lima za auto pa ga vucem tako se cuje a nekad mi i propane nemam nikako kocnice
dellas je napisao(la):Mozda ti se samo onaj lim oko diska(zaboravio sam kako se zove) iskrvio pa cese....moras kod majtora da ga pretreseP.S. Jesi baksuz...
![]()
uco_opc je napisao(la):Citam drug al kod mene sto brze idem to se manje cuje preko 60 ili 70km/h skoro se nista necuje a kad hocu da stanem zakociti nesmijem jer sve mi krivi nesto ,cim pocnem stajati na nekih 10km/h zakaci mi nesto tocak pravo mi ubode auto pa opet preskoci i tako
dellas je napisao(la):uco_opc je napisao(la):Citam drug al kod mene sto brze idem to se manje cuje preko 60 ili 70km/h skoro se nista necuje a kad hocu da stanem zakociti nesmijem jer sve mi krivi nesto ,cim pocnem stajati na nekih 10km/h zakaci mi nesto tocak pravo mi ubode auto pa opet preskoci i tako
Poslusaj ti mene, podigni auto na dizalicu, skini tocak podigni rucnu, ubaci u 2. i kreni, nek neko vidi jel baca disk, ja bih rekao da je 100% on