Tocak struze

Tocak struze

Član
E decki ev dok neodem do majstora sutra sta bi moglo biti Kadettu mi nesto struze u tocku pri manjoj brzini sve do nekih 50km/h s tim kad idem prvom brzinom nesto ga zakaci pravo ubode auto ,skidao sam gumu prije pola sata sve normalno stoji

Član
Mozda je kriv disk ili glavcina....pa kaci u plocice a na vecoj brzini ih razmakne, proveri

Član
dellas je napisao(la):
Mozda je kriv disk ili glavcina....pa kaci u plocice a na vecoj brzini ih razmakne, proveri

Hmmm disk nije sigurno kad stisnem kocnicu kao da sam zakacio komad lima za auto pa ga vucem tako se cuje a nekad mi i propane nemam nikako kocnice

Član
uco_opc je napisao(la):
dellas je napisao(la):

Hmmm disk nije sigurno kad stisnem kocnicu kao da sam zakacio komad lima za auto pa ga vucem tako se cuje a nekad mi i propane nemam nikako kocnice

Kad si menjao ti plocice zadnji put:D

Član
Prije mjesec dana a nisu ni one sigurno mamu im mislio sam i ja da je to al nije vidi se da imaju mesa jos

Član
Ja sam imao slican problem, menjao sam lezaj, poluosovinu, glavcinu...sta sve nisam, i na kraju se ispostavilo da je disk bio kriv iako je bio nov pa nismo sumnjali na njega...

Član
Ma znam drug jbg ma odjednom mi pocelo ja sam kontao da ce mi tocak otpasti a ***** ti i auto ,a sutra s nekom memom trebam ici nakon dugo vremena nista nisam radio hehe i sad me to jebe pa imal veci baksuz od mene

Član
Mozda ti se samo onaj lim oko diska(zaboravio sam kako se zove) iskrvio pa cese....moras kod majtora da ga pretrese;) P.S. Jesi baksuz...:)

Član
dellas je napisao(la):
Mozda ti se samo onaj lim oko diska(zaboravio sam kako se zove) iskrvio pa cese....moras kod majtora da ga pretrese;) P.S. Jesi baksuz...:)

Heh a et vidjet cu sutra sta ce da bude bar da se to napravi ,mema ne ceka ako nemogu ja ima ko moze hehe vidis da sam baksuz ***** ti zivot

Administrator
http://www.bhtuning.com/fabia-problemi-lupkanje-t-43678-2.html pogledaj da ti nije kao kod limpija sto je bilo ;) opis pocinje od drugog posta na stranici ;)

Član
Citam drug al kod mene sto brze idem to se manje cuje preko 60 ili 70km/h skoro se nista necuje a kad hocu da stanem zakociti nesmijem jer sve mi krivi nesto ,cim pocnem stajati na nekih 10km/h zakaci mi nesto tocak pravo mi ubode auto pa opet preskoci i tako

Član
uco_opc je napisao(la):
Citam drug al kod mene sto brze idem to se manje cuje preko 60 ili 70km/h skoro se nista necuje a kad hocu da stanem zakociti nesmijem jer sve mi krivi nesto ,cim pocnem stajati na nekih 10km/h zakaci mi nesto tocak pravo mi ubode auto pa opet preskoci i tako

Poslusaj ti mene, podigni auto na dizalicu, skini tocak podigni rucnu, ubaci u 2. i kreni, nek neko vidi jel baca disk, ja bih rekao da je 100% on

Član
dellas je napisao(la):
uco_opc je napisao(la):

Poslusaj ti mene, podigni auto na dizalicu, skini tocak podigni rucnu, ubaci u 2. i kreni, nek neko vidi jel baca disk, ja bih rekao da je 100% on

Ma ja njega sutra zapali dotle mi je doslo ,aj sutra kad ga dignem(auto) vidjet cemo sta je ,ako bude do diska kao sto kazes dodjem ti jedan + i cevape hehe a ti meni prednji disk za Kadetta E 90godina 1.7D ahhaha;););):lol: