bokili
druze ovdje se vodi konverzacija,niko nikoga ne napada,ne prijeti,ne pise vulgarnosti,ne potezu se pistolji,ovo je forum a ne bojno polje i nevidim razloga zasto bih ja ili bilo ko bio uzbudjen ili ljut da ga neko ovdje smiruje.Niko nije rekao da ova auta nisu anti-tuning,ni da se kome svidjaju,ni u jednom postu,ovdje se vodi polemika oko necega drugog,ako to ne razumijes tvoj problem.Ja ovdje nikoga ne mrzim,niti sam ljut na Noketa ili bilo koga drugog,postujem covjekov rad kao i ostalih,ali mislim da nije u pravu u ovom slucaju kao i ostali i iznosim svoje argumente.
Podrzajem anti-tuning temu na ovom forumu,ali da se stave ovakva auta u tu temu i da se onome ko posjeti tu temu objasni lijepo,zasto koje auto nije dobro,sta ga cini anti-tuningom i sta bi trbalo na njemu promijeniti da to ne bude,a ne da pojedinci(cast izuzetcima-navedeno s razlogom)koji od iskustva s tuning-syling-om imaju samo ofarbane zadnje dobose,lijece svoj bolesni ego i seru po necijem ulozenom trudu,mozda ce onda ova tema imati smisao i nekakvu korist.
bokili,sto se tice mog auta iskreno mislim i to vise nego ti da je sada za anti- tuninga,ali ce se raditi ponovo, uskoro.
zar ne mislis da je ovo seljakluk i krkanluk mnogo veci od plastike
code: KR _ na vrh,mi je jezika da ti krenem sve po spisku , da ti ne kažem kome sam ti se uvukao sinoć..
trebao bi se malo omanuti o Dom kulture.
posle ovog nemam komentara na ovu temu