pare treba trositi, zato i postoje... samo, postoje ljudi koji pare trose u ceif i oni koji ih trose u praktiku... a, naravno, postoje i oni koji ih trose da bi nadoknadili svoje nedostatke (te najvise volim!)... razlike su ogromne!S84 je napisao(la):sve odjednom svi fini jebo pare vako nako..
elmir je napisao(la):...daj ti meni kakvog fiata i ja happy
erol_brcak je napisao(la):@bilstoo (joj daj reci nam kako se zoves,ovako bas glupo)
kazes da neki voze corsu iz 87. ,neki audija novog a ista ta corsa im moze sluziti svrsi kao i audu,eh tu se ne slazem,ok jeste auto ko auto prevozno sredstvo,ali (iako audi kod nas zaista predtsavlja samo statusni simbol) ipak ima novi audi mnoge prednosti na mspram starog opela (osim samo statusnog simbola),isto tako ia ajfon i staru nokiu,nije samo rijec o simbolu jer taj ajfon ima mnoge druge prednosti spram stare nokie:kamera,mp3 player,memorija vec,blabla,dakle dok god nesto nude vecu funkcionalnost za vece pare ja to opravdavam,ali NE opravdavam npr. ovog lamba versace edition,jer njegova veca cijena nije nije opravdana vecom funkcionalnoscu,dakle ne nudi nista vise snage,nnista vece i jace kocnice whatever,dakle cista ekskluzivnost odnosno to sto ti velis cista zelja za impresioniranjem kreme u kojoj se (odredjena osoba-paris hilotn npr) nalazi.
black_devil je napisao(la):sve je to za mene bezz..kad bi imao toliko novca uzeo bi sebi dobro bicikloooo..i hvalio se po gradu daje moj bibi na dva tocka sto ga pokrecu moje dvije noge,,najbolje...hahahahaha....
sta reci na ovooo... ko voli nek izvoliii..i ko imaaa viska papirni...hehe
0g1 je napisao(la):Da imate para kao i oni , bas bi volio vidjeti nasta bi trosili , ja misilim dabi vi svi pomagali siromasnim i u neke djecije fondove itd . . ..
0g1 je napisao(la):Da imate para kao i oni , bas bi volio vidjeti nasta bi trosili , ja misilim dabi vi svi pomagali siromasnim i u neke djecije fondove itd . . ..
gaga je napisao(la):black_devil je napisao(la):sve je to za mene bezz..kad bi imao toliko novca uzeo bi sebi dobro bicikloooo..i hvalio se po gradu daje moj bibi na dva tocka sto ga pokrecu moje dvije noge,,najbolje...hahahahaha....
sta reci na ovooo... ko voli nek izvoliii..i ko imaaa viska papirni...hehe
ima i bicikala poooskupih...
Mercedes Bike :lol:
EDIT: Ima automatski mjenjač
ne zovem se ja... drugi mene zovu... (a i kad ne zovu, ja dodjem sama ) mozes me zvati "bilo", ako ti je lakse, ili "sto", da bude jos lakse, hihihiih salim se malo... sta ce ti ime, nije bitno online...erol_brcak je napisao(la):@bilstoo (joj daj reci nam kako se zoves,ovako bas glupo)
cuj, ovdje nije bilo pitanje funkcionalnosti, nego upravo "tko ima viska para..." sa aluzijom "...nek si kupi"... dakle, sve sto si rekao vezano za funkcionalnost, svakako stoji, ali stoji i to da osnovna funkcija automobila jeste prevozenje od tacke A do tacke B, a sve ostalo je u stvari celofan, masna, sljokice i tako dalje... (da prevedem, da ne bude zabune: sve ostalo su dodaci koji osnovnoj funkciji - koja je i najvaznija - podizu cijenu)... ja o tome govorim... kao sto je vec neko rekao, da imam brdo para, kupila bih "normalno" auto... vjerovatno ne bih uzela punta, ali nesto cisto sumnjam da bih potrosila 50 hiljada eura (ili, ojra, kako bi rekli nasi prijatelji na "zapadu") na auto... ja vrijednost cijenim kroz nesto drugo, tako da... bespredmetno je o tome govoriti!erol_brcak je napisao(la):... dakle dok god nesto nudi vecu funkcionalnost za vece pare ja to opravdavam, ali NE opravdavam npr. ovog lamba versace edition,jer njegova veca cijena nije nije opravdana vecom funkcionalnoscu...
ne, ne bih dala u djecije fondove, mada bih sigurno napravila neku zakladu... mozda za svoju djecuOg1 je napisao(la):Da imate para kao i oni , bas bi volio vidjeti nasta bi trosili , ja misilim dabi vi svi pomagali siromasnim i u neke djecije fondove itd . . ..