black_devil je napisao(la):nemam skim odavde..kad nemaju kluba..a neda mi se samom ici do dolje..da ima neka grupica od 5-6 auta isao bi..
CoL3-99 je napisao(la):ma samo da imas nekog u autu idobar,da nisi sam bar u njemu, kolko ce auta ic manje vise
a tko ce vas sve gledat tamo,a ja jos nemam polozeno:icon_mad::icon_mad: pa popizdit cujos godinu dana da napunim vise faking 18:icon_twisted: do tada cu samo da gledam:icon_cry::icon_cry:
IGY je napisao(la):black_devil je napisao(la):nemam skim odavde..kad nemaju kluba..a neda mi se samom ici do dolje..da ima neka grupica od 5-6 auta isao bi..
sto se voli nije ni tesko
hehe ja sam u Bihac prosle godine isao skoro sam, 2 auta i gas a nije lako prevalti do Bihaca
Dino je napisao(la):IGY je napisao(la):black_devil je napisao(la):nemam skim odavde..kad nemaju kluba..a neda mi se samom ici do dolje..da ima neka grupica od 5-6 auta isao bi..
sto se voli nije ni tesko
hehe ja sam u Bihac prosle godine isao skoro sam, 2 auta i gas a nije lako prevalti do Bihaca
Jos smo isli okolokole jer su bili radovi na putevima... Preko Vlasica isto relly stazom