AnDel je napisao(la):trebao bi najvjerovatnije...treba se dokazati da li je kriv ili ne..vozac je uvjek odgovoran za one koje vozi
madmono je napisao(la):AnDel je napisao(la):trebao bi najvjerovatnije...treba se dokazati da li je kriv ili ne..vozac je uvjek odgovoran za one koje vozi
Jeste to ali sad mi govori kolga sa posla novinar da on ne bi trebao da odogovara.
Zato sto je vozio sluzbeno vozilo kao ima neki imunitet. :icon_question::icon_question::icon_question:
AnDel je napisao(la):madmono je napisao(la):AnDel je napisao(la):trebao bi najvjerovatnije...treba se dokazati da li je kriv ili ne..vozac je uvjek odgovoran za one koje vozi
Jeste to ali sad mi govori kolga sa posla novinar da on ne bi trebao da odogovara.
Zato sto je vozio sluzbeno vozilo kao ima neki imunitet. :icon_question::icon_question::icon_question:
slucaj se mora istraziti..sta ako je bio npr pod uticajem alkohola:icon_question:
madmono je napisao(la):AnDel je napisao(la):trebao bi najvjerovatnije...treba se dokazati da li je kriv ili ne..vozac je uvjek odgovoran za one koje vozi