Meni nije nikojiTi ako nisi spreman da podneses kritiku zatvori se u sobu i svoje radove predstavljaj samom sebi, i divi se koliko hoces.
trebao si oboje uradit u istu boju, ne ide mi plavo i crveno. ideje su ok najbolje je gledati kako recimo rade na novijim autima, pa tako nešto prenijet na vlastito auto, onda nema greške
Dobro odradjeno, jedino kombinacija boje meni se nikako ne svidja, nešto slično ja sebi trebam odraditi ali kod mene je plava instrument tabla pa sve mi ide u plavo, jedino mi je belaj provuc u vrata jbg ima posla to dok se bas nakanim, dvije sam tek proveo moraj još 5Ima i to smisla.. mozda stavim plave ispod nogu.. iako je kontrol tabla vecinom crvene boje.. pa sam zato unutra stavio crvenu.
Hoces slike dok se radioMensečini da malo lagiš
MozeHoces slike dok se radio
Moze
Send via Gameboy Color
Moze
Send via Gameboy Color
Druze lijepo izgleda nesto novo sto se ne vidja svaki dan tbi se svidja i boli te briga za misljenja drugih tvoje auto tvoja stvar lijepo smisljneno svaka castMoji radovi - Peugeot 206
Pogledajte prilog 59802
LED zmigavci u retrovizorima!
Pogledajte prilog 59803 LED Traka u retrovizorima i vratima, kao ukrasni detalj kada se otvore vrata.
Pogledajte prilog 59804
Na daljinski druze inace mace se loze hahahahSuper izgleda ali kako otvoriš vrata?