Član
Ovo je garaža moje džepne rakete
imao sam dva Swifta prije i oba su bila truli kao višnje...
zato sam odlučio kupiti karoseriju bez obzira koji motor je unutra jer sam imao donora kompletnog.
i kupio sam zelembaća iako nije original gti boja (gti-i su dolazili samo crveni,crni ili bijeli.)
koji je 1995 godište i GS model sa 1.3 karburatorom i mk3 opremom.
svi gti modeli inače kod nas su mk2.iako su se proizvodili mk3 gti modeli nisu kod nas bili dostupni...
meni se izvana čak i sviđa mk2 možda više zbog klasičnog izgleda onih kockastih štop svjetala ali unutrašnjost mk3 modela mi je puno lijepša...
mk3 me podsjeća na 90e
evo jedan jednorog... Suzuki Swift GTi mk1.
mk2.
i mk3 po kojeg sam išao u Zagreb.
imao je klimu,servo,električne podizače i kao mk2 električne retrovizore,prednje i zadnje maglenke...
i G13B 1.3 SOHC 8V monopoint injection mašinu ...
koju sam zamijenio za G13B DOHC 16V EFI... dolje na slici gotov proizvod
mašina paše na šaraf... ECU F5 sam uzeo sa donora a svu ostalu struju sam nabavio od mk3 GTi modela od dečka iz Slovenije tako da nisam brikao nijednu žicu.
motor je bilo najlakše ubacit... nakon toga sam odlučio da neću dopustit da mi hrđa otme i ovaj auto pa sam se bacio na posao...
poskidao sve plastike :
blatobrane :
pragove.
i očistio svu hrđu malo brusilicom, malo četkom malo bušilicom... sad mi je jedino žao što nisam špricao rust converter prije nego sam mazao primer... ali jbga
i pozadi je bio najgori...
prije:
u medjuvremenu :
poslije :
nakon primera sam mazao bitumen rukom po spojevima i kritičnim mjestima
ostatak sam špricao bitumen sa kompresorom dve one pixne sam potrošio...
zamijenio sam zadnje vodove kočnica i lajtunge jer stari su bili napravljeni za bubanj kočnice...
također sam zamijenio sve selene u vilicama prednjim i zadnjim, i balans štangama,
očistio tank,zamijenio filter goriva i sva gumena crijeva od goriva i vakuma.
spustio sam ga poslije sa OMP oprugama
zamijenio sam siceve sa mk2 gti jer su mi puno lijepši makar i stariji i možda lošiji ...
...
imao sam dva Swifta prije i oba su bila truli kao višnje...
zato sam odlučio kupiti karoseriju bez obzira koji motor je unutra jer sam imao donora kompletnog.
i kupio sam zelembaća iako nije original gti boja (gti-i su dolazili samo crveni,crni ili bijeli.)
koji je 1995 godište i GS model sa 1.3 karburatorom i mk3 opremom.
svi gti modeli inače kod nas su mk2.iako su se proizvodili mk3 gti modeli nisu kod nas bili dostupni...
meni se izvana čak i sviđa mk2 možda više zbog klasičnog izgleda onih kockastih štop svjetala ali unutrašnjost mk3 modela mi je puno lijepša...
mk3 me podsjeća na 90e
evo jedan jednorog... Suzuki Swift GTi mk1.
mk2.
i mk3 po kojeg sam išao u Zagreb.
imao je klimu,servo,električne podizače i kao mk2 električne retrovizore,prednje i zadnje maglenke...
i G13B 1.3 SOHC 8V monopoint injection mašinu ...
koju sam zamijenio za G13B DOHC 16V EFI... dolje na slici gotov proizvod
mašina paše na šaraf... ECU F5 sam uzeo sa donora a svu ostalu struju sam nabavio od mk3 GTi modela od dečka iz Slovenije tako da nisam brikao nijednu žicu.
motor je bilo najlakše ubacit... nakon toga sam odlučio da neću dopustit da mi hrđa otme i ovaj auto pa sam se bacio na posao...
poskidao sve plastike :
blatobrane :
pragove.
i očistio svu hrđu malo brusilicom, malo četkom malo bušilicom... sad mi je jedino žao što nisam špricao rust converter prije nego sam mazao primer... ali jbga
i pozadi je bio najgori...
prije:
u medjuvremenu :
poslije :
nakon primera sam mazao bitumen rukom po spojevima i kritičnim mjestima
ostatak sam špricao bitumen sa kompresorom dve one pixne sam potrošio...
zamijenio sam zadnje vodove kočnica i lajtunge jer stari su bili napravljeni za bubanj kočnice...
također sam zamijenio sve selene u vilicama prednjim i zadnjim, i balans štangama,
očistio tank,zamijenio filter goriva i sva gumena crijeva od goriva i vakuma.
spustio sam ga poslije sa OMP oprugama
zamijenio sam siceve sa mk2 gti jer su mi puno lijepši makar i stariji i možda lošiji ...
...
Poslednja izmena: