Član
Lako je ovu priču prodati u americi, od 400 milijuna neka ih 500 popuši priču eto zarade. Inače autori videa i priče su debili .... :icon_mad:
sub3r je napisao(la):A vi bi vozali replike samo da bi drugi rekli "vidi, eno ga vozi lambo... jbt jeste cool" :icon_question:
Pretpostavljam da bi nosali i iphone kopije, airmax sa pijace, LV torbe i slicno, samo da bi raja mogla reci "vidi, on fakat ima para". Ta razmisljanja mi nikako ne idu u glavu :icon_rolleyes:
Kakvo god da je, replika je i to je to.
GOLF TZ je napisao(la):ma ustanovili smo da je ovo fake... a sto govorite za replike da ne bi itd... recimo da je istina , ne bi vozali savrsenu repliku lamba sa v12 6,0 bmw motorom i preformansama slicnim pravim za nekih 50 000 maraka... nije isto kopija iphona i kopija lamba... lambo je pola miliona a iphone je 1000 km i njega je puno lakse priustiti dok nam svima lambo moze biti san... pa zasto ne bi ostvarili taj san djelimicno... :icon_smile:
naravno lambo se kupuje za svoj gust ali ja sam napisao, ako nista bilo bi puno picica na osnovu replike...
sub3r je napisao(la):samo sto ovo uopste nije moguce.
a sto se tice picica, pametniji si ti momak od ovoga
sub3r je napisao(la):Boki je rekao dobru stvar, neko ko ima ove mogucnosti ne bi pravio replike nego bi razvio sopstveni brend. Ovo je samo prica za inteligenciju preko okeana.
GOLF TZ je napisao(la):ne znam jeste li gledali ali ovi prave odlicne replike "super" automobila...
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/7HYzOTRhc6I" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>