leoncupra je napisao(la):posto ima bmw ASSKISSERA ovdje i ganjaju parodije na necija imena...nebitno..sta drugo im reci da danas imat bmw uopste nije neka exclusiva sem recimo dobre x6ice ili 7ice....sto se tice srednje i vese srednje klase tu bmw prodaje samo znacku....jedna nova E klasa je POdosta svjetlosnih godina ispred recimo isto nove serije 5...
treba bit realan da djecurlija koja nisu nikad ni vidjela m5 ili m6 ili pak novi m3 uzivo . svasta lupaju i gledaju klipove po yutube a da negovorim m5 i m6board . com , koji laziraju drag trke za favor bmw-a (80% slucajeva).
u ovom slucaju ne da je gtr bolji , on je Bolji na sto kilometara uopste , novi m5 ili m6 sto ce bit naravno ista masina nece polit jednom istom gtr-u , rs6 , e63amg itd..
bmw je dobra alternativa. no nikad najbolji , najbrzi , najeftiniji , najskuplji , NAJLJEPSI , eksklusivniji ili nesto drugo.
samo brdjani mogu rec da je bmw ljepsi od merca ili audija .
bmw je meni danas ko golf 2, 3 , toliko cest da je ko dobar dan posto. posto je bezveze.
bad boy aha.
vozio sam trojku davno , 2001godiste nikad mi se nije svidjala. pretvrdo preusko neudobno i previse ostar volan.
Hahahahaha to Kingu....Alo Leoncupra hejteru....sta je ba Boki...pomeo si sve nase postove premjestio u ono"penzija M6 i 123" a ove hejtere ostavljas sa ovim unikatnim izjavama xDLittle Dragon je napisao(la):ja buraz zbrusim glavu na Opelu i bare bare sa veyronomtolko je zbrusim dok kad vozim klipovi me usta udaraju al zato ide LOL
Ti bembaros????? Po tvom postu (zakljucak) moze biti jedino da te nekad cura ostavila radi nekog decka sa BMW-om xDleoncupra je napisao(la):istina stvarno boli neke...
sta sad neko hoce rec da ja nisam upravu ili je lose sto se govori onako kako jest...bice da se nesvidja bembarosima istina a ja i je jesam bembaros ali ako je nesto bolje onda cu rec da je bolje. tacka. kome nije jasno nek procita ponovo i ako mu opet nije jasno sta sam htio rec nek opet cita odpocetka i mozda skonta.
Darker je napisao(la):Ko zakljuca ovu temu...ili bude brisao postove...da Bog da nogu slomio xD hahahaha
Gtr_R35 je napisao(la):PA DOBRO MRT ...ti vozi bmw a ja cu GTR smece :icon_smile:
i kad prodjem pored tebe nemoj da se okreces:lol:
almir_gr je napisao(la):Nego, mozel' ko reci kol'ko trose ova cuda, razmisljam o kupovini, moRel' bit cvaja na stotkuhaha
Gtr_R35 je napisao(la):PA DOBRO MRT ...ti vozi bmw a ja cu GTR smece :icon_smile:
i kad prodjem pored tebe nemoj da se okreces:lol:
Haha jes' se mali nabrij'o, vozas golfa, a spominjes nekog GT-R u kojem ces se provozat hahaha.....
leoncupra je napisao(la):ostavila me za bmw z3 , kaze da joj bolje rezi od mene a i zagrije se prije