ITALY je napisao(la):ovaj forum nece umrijeti sve dok je ovih sto samo svoje hvale:icon_cry: zalosno na sta smo spali
trizex je napisao(la):kakva loziona, covjek nije pitao za fabricke podatke, niti slicno sta na papiru, nego je pitao imaju li 2 takva auta na forumu da se poganjaju?
a za bulexa rejsera ima jedan fiat atmosferac kad god hoces
adi187 je napisao(la):Stavite obavijest na forum kad bude termin da dodje i poblika Bulex vs Trizex :icon_smile:
:icon_exclaim:
elmir je napisao(la):ev danas sam u sarajevu, djogi izazivam te ja, i u mene je jtd bravo ko u tebe,vidio sam tvoj jer sam od tebe neki dan uzeo sjediste, ako si voljan da se malo poganjamo 061/015-444, sarajlije dobro dosli ste kao publika.. napominjem MAF mi je u kurcu al sam opet ubijedjen da bi bili tu negdje ako ne i bolji od tebe bezze da se sta desava na forumu ako je ko voljan sa slicnim motorom bujrum.. u 14h krecem za SA pa eto bujrum..
djogi86 je napisao(la):Marea je macko auto koje je vece i teze dosta, preko tonu i 1600Kg, to je isto kao bora karavan, plus sto je marea starija generacija od Go.. IV