Stilo JTD Vs. Golf IV TDI

Stilo JTD Vs. Golf IV TDI

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ovaj forum nece umrijeti sve dok je ovih sto samo svoje hvale:icon_cry: zalosno na sta smo spali

Član
ITALY je napisao(la):
ovaj forum nece umrijeti sve dok je ovih sto samo svoje hvale:icon_cry: zalosno na sta smo spali

Ima i tog! Hajmo nas dvojica da se potrkamo, da razbijemo misteriju koja muci covjecanstvo:lol:

Član
Ma HDI otrese i jedne i druge :lol:

Vise ti je tu vozacko umijece bitno, auta su tu negdje a ovo je vjecito ovako VW hvale TDI fiatisti JTD i to je uvijek tak':icon_rolleyes::icon_smile::lol:

I na StreetRaceu se mozemo uvjerit kad neko otrese sa slabim autom jace,znaci vozacko umijece iskustvo il sta vec bolji start itd ....

Član
kakva loziona, covjek nije pitao za fabricke podatke, niti slicno sta na papiru, nego je pitao imaju li 2 takva auta na forumu da se poganjaju?

a za bulexa rejsera ima jedan fiat atmosferac :p kad god hoces :D

Član
trizex je napisao(la):
kakva loziona, covjek nije pitao za fabricke podatke, niti slicno sta na papiru, nego je pitao imaju li 2 takva auta na forumu da se poganjaju?

a za bulexa rejsera ima jedan fiat atmosferac :p kad god hoces :D

any time... broj imas :D

Član
Stavite obavijest na forum kad bude termin da dodje i poblika Bulex vs Trizex :icon_smile: :cool:

:icon_exclaim:

Član
Pa to hocemo da vidimo, ja stvarno nikog ne lozim nego jednostavno hajde nesto da organizujemo da se nesto desava.
Druga stvar, ja auto ne shvatam samo kao sredstvo sa kojim trebas da se odvezes sa mjesta a na mjesto b. i da ga cuvam kako se zaboga nebi nesto pokvarilo.
Zapamtite dobar vozac auto przi kad treba i zna kako da ga vozi a da najmanje unistava auto.Medjutim los vozac misli da je cuvanje auta samo ako ga vozi polako...

Mislim da pravi ljubitelji razumiju zasto sam napravio ovu temu... onaj ko ne razumije, za njega je auto upravo ono sto sam na pocetku ovog post-a rekao.

Ja sam za, evo prvi, da ako ima neko mashinku koja je tu negdje sa mojim bravichem 1.9 JTD 105 da se malo poganjamo... ako nista imacemo o cemu da tipkamo a ne zaboga samo vidi kako su mi dobre felge, uh sto ti je dobra navlaka za mjenjac i slicne gluposti...

Član
vozio sam fiat mareu 1,9 JTD i vozio sam golf IV 1,9 TDI nisam mogao ni porediti koliko je golf bio bolji,brzi i imao bolji odaziv na gas

Član
Marea je macko auto koje je vece i teze dosta, preko tonu i 1600Kg, to je isto kao bora karavan, plus sto je marea starija generacija od Go.. IV

Član
ev danas sam u sarajevu, djogi izazivam te ja, i u mene je jtd bravo ko u tebe,vidio sam tvoj jer sam od tebe neki dan uzeo sjediste, ako si voljan da se malo poganjamo 061/015-444, sarajlije dobro dosli ste kao publika.. napominjem MAF mi je u kurcu al sam opet ubijedjen da bi bili tu negdje ako ne i bolji od tebe:D bezze da se sta desava na forumu ako je ko voljan sa slicnim motorom bujrum.. u 14h krecem za SA pa eto bujrum..

Član
He he he, to je momcina, ja nisam cistio egr nikako ali ostalo je sve kako treba.
Hajd nekad veceras kad krenem na posao.
Poslacu ti poruku na mob.

Član
elmir je napisao(la):
ev danas sam u sarajevu, djogi izazivam te ja, i u mene je jtd bravo ko u tebe,vidio sam tvoj jer sam od tebe neki dan uzeo sjediste, ako si voljan da se malo poganjamo 061/015-444, sarajlije dobro dosli ste kao publika.. napominjem MAF mi je u kurcu al sam opet ubijedjen da bi bili tu negdje ako ne i bolji od tebe:D bezze da se sta desava na forumu ako je ko voljan sa slicnim motorom bujrum.. u 14h krecem za SA pa eto bujrum..

posteno :cool:

Početnik
djogi86 je napisao(la):
Marea je macko auto koje je vece i teze dosta, preko tonu i 1600Kg, to je isto kao bora karavan, plus sto je marea starija generacija od Go.. IV

ovdje ih ima koji neznaju u koju klasu koje auto ide...:icon_rolleyes:

valjda mi nece opet obrisat post:icon_mad:

ali prijatelju Vw-ovce neces ubjedit a i nece se javit za taj duel...

Član
:lol:

Ispade ipak tako!

Kolega Elmir i ja se nismo uspjeli dogovoriti pa tako da nismo odrzali event danas...

Next time :icon_cry:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.