Član
Situacija kod mene je ovakva. Izlazim redovno u grad, da budem precizniji, od Filozofskog, pa sve do poslije Mozarta, prolaze redovno wnb'e sredjena auta, tu je Astra na koju su stavljene neonke, a sve ostalo stock, tu su neki frajeri koji su auta uvezli iz Amerike, tu su auta koja ne lice ni na sta, glume neke frajere, a nazad im je Bass proprdio... Vecinom su to momci od 18-25 godina, ponajvise babinih sinova, recimo onaj VW EOS sto stalno furaju sa njim i pojacanom muzikom. Doslo je do toga da sam izgubio svaki zivac, kod MUP-a kolona na semaforu ceka zeleno, muzika udara, kako kod koga, ustvari nisam cuo ni jednog da ima kako treba muziku (osim kod Mirse, ali tip je opusten i ne fura nista), sto je jadno, i sto njih pravi jos jadnijim... I ja ne mogu normalno izaci sa curom, a da ti sa semafora, ne gledaju direkt u nju, znaci djaba je sto ja gledam u njih, ne bi li prestali gledati, ali nista... Posebni su oni papci koji prave krugove ne bi li opet prosli pored nas, posebni su oni i koji izbace laktove, natrpaju se, i onda gledaju i smjeskaju se, kao da je to normalno. Meni dodje da im pridjem do auta, i da im lagano pljunem u facu, mislim ne gledaju samo u mene, nego u sve ostale sa curama. Zapitam se kako bi se oni osjecali da npr. ja njima tako gledam, ne da gledam, nego da blehnem ko tele u sarena vrata, ali izgleda da to oni ne kontaju... Nervira me kad se ko fol trkaju prema novoj Opstini, a niko veze nema, nagla kretanja i sve ostalo, a policije nigdje kad treba... Sta vas nervira, kad ste na "nogama" ?, ovo je samo bio primjer sta mene nervira, i sta mi daje volju da jednog dana imam auto koje ce biti kultura, sa kulturnim motorom unutra...
Sad mi na pamet pade Huka... uh kako bi te volio vidjeti da trehas te babine sinove, da ne znaju sta ih je snaslo...
Sad mi na pamet pade Huka... uh kako bi te volio vidjeti da trehas te babine sinove, da ne znaju sta ih je snaslo...